Rekrytera säljare

Rekrytera säljare – interim eller uppdrag

Vill du rekrytera säljare eller hyra in säljresurser? Då har du kommit rätt.

Att attrahera och rekrytera säljare skiljer sig på många sätt från att rekrytera till andra roller och kräver både erfarenhet och kompetens. Som Nordens största aktör för rekrytering inom sälj, och med ett färskt rekryteringsnätverk bestående av över 70 000 säljare och säljchefer, är vi experter på just det. Våra metoder och nätverk ger oss möjlighet att framgångsrikt hitta och tillsätta marknadens bästa säljare – alltid kompetensbaserat och med fokus på kvalitet.

Så fungerar säljrekrytering via SalesOnly

Vår styrka är att vi kan försäljning. Våra rekryteringskonsulter har själva försäljningsbakgrund inom B2B och är utbildade i forskningsbaserad säljrekrytering med certifiering inom Sales Excellence.

Genom forskningsbaserad säljrekrytering hjälper vi din organisation att rekrytera säljare som har rätt erfarenhet, förmåga och kapacitet att driva just din affär framåt.

Vi hjälper dig vare sig du vill rekrytera säljare, hyra säljare för interimsuppdrag eller hyrköpa en säljare, dvs hyra en säljare i sex månader och sedan överta utan kostnad.

Med oss som rekryteringspartner får du:

  • Expertrådgivning om hur du framtidssäkrar långsiktig lönsamhet.
  • Specialistkompetens om säljorganisationens betydelse för hela företaget.
  • Gedigen erfarenhet av säljrekrytering: vi har genomfört över 2 300 rekryteringar under åren till över 500 kunder.

Rekrytera säljare – vår process

Läs mer om vår rekryteringsprocess, hur vi kvalitetssäkrar vårt urval när vi rekryterar säljare och se vilka uppdrag vi har genomfört åt våra kunder genom åren.

kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

SAGT OM OSS

Vi är stolta över våra samarbeten med fantastiska kunder och över våra gedigna relationer med kandidater.

Sabrina Mecan

Esri Sverige AB

SalesOnly har lyckats identifiera och attrahera de bästa kandidaterna för vår verksamhet och våra behov. Detta gör att vi kan fortsätta växa framgångsrikt med fler nöjda medarbetare. SalesOnly är inte bara en leverantör utan en engagerad partner som lyckats överträffa våra förväntningar flera gånger.

Per Lindh

Rettig Sverige

Vi valde SalesOnly baserat på ett helhetsperspektiv. SalesOnly arbetar effektivt, är snabbfotade i sin kommunikation och de håller uppsatt tidplan. De arbetar med relevanta verktyg för att säkerställa kvalitet i sina uppdrag. I våra rekryteringar värdesätter vi ett högt engagemang, kontinuerlig feedback och uppdatering om hur rekryteringsprocessen går, vilket vi får av SalesOnly.

Niclas Gustafsson

Stanley Security

Att få tag på de vassaste och starkaste säljarna är oerhört viktigt för oss som företag och detta har SalesOnly verkligen levererat. De förstår oss som företag och våra behov samtidigt som de har god affärsförståelse och vet vad som krävs i dagens affärsklimat. Sen starten av vårt samarbete har SalesOnly hjälpt oss med över 70 rekryteringar och vi kunde inte vara nöjdare. Rekryteringsprocesserna har varit både snabba och smidiga och kandidaterna har varit precis rätt för oss. SalesOnly är grymma helt enkelt!

Rebecca Lipschutz

Rekryterad via SalesOnly

Jag upplever stöttning och kontinuerlig uppföljning gentemot mig som sökande under hela processen. Det har känts tryggt att söka nytt jobb via SalesOnly, just av den enkla anledning att det är av största vikt att ha kontakt med ett seriöst företag som ser möjligheterna till utveckling i sitt nästa steg i karriären.

Christina Sundelin

Tarkett

SalesOnly har varit mycket professionella och omhändertagande i processen med Tarkett. De är genuint intresserade, proffsiga, tillgängliga och lätta att ha att göra med. En fullträff helt enkelt!

Magnus Falck

Ambassadör

Med empati, förståelse och kunskap om säljbranschen tar SalesOnly hand om kandidater på ett otroligt professionellt och förtroendeingivande sett. De vet vad som krävs för att lyckas i en roll som säljare, detta baserat på egna erfarenheter av framgångsrik försäljning.

Kim Swing

Ahlsell

SalesOnlys rekryteringsprocess har tre delar; kravprofil, annons och search. Vi får in starka, bra och relevanta kandidater.

Ett transparent samarbete

Alla lyckosamma rekryteringar bygger på ett transparent samarbete. Våra kunder vet, precis som vi, att det är försäljning som är bärande för en framgångsrik och lönsam verksamhet. Därför har alla medarbetare på SalesOnly egen yrkeserfarenhet av försäljning. Den specialistkompetensen är en viktig anledning till att vi kan leverera så goda resultat.

Dina affärsbehov styrs

Oavsett storlek och form på uppdraget utgår vi alltid från dig och ditt företags affärsbehov. Vi konsulterar dig och vägleder dig i vilka kompetenser och egenskaper som är mest lämpliga hos din framtida kollega, oavsett om det gäller en enstaka rekrytering eller att bygga en helt ny säljorganisation.

Om SalesOnly

Vi på SalesOnly är specialister på rekrytering inom försäljning. Vi matchar de bästa säljarna med de bästa arbetsgivarna. Våra kunder är företag som rekryterar till alla branscher i hela Norden. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors.