Rekrytera säljare

Dags att rekrytera säljare?

Vi hjälper dig att rekrytera säljare som tar ditt företag till nästa nivå. SalesOnly har Nordens största rekryteringsnätverk med över 50 000 säljare och säljchefer. Vi lever och andas försäljning. Kanske är det därför 80 procent av våra kunder återkommer.

Har du den säljkompetens du behöver – inte bara just nu, utan för den nära framtiden? Inte? Då har du kommit rätt. Vi är experter på säljrekrytering och älskar vårt jobb.

Vad du får

Att rekrytera säljare skiljer sig lite från att rekrytera till andra roller. Vi har metoder och nätverk som ger oss möjlighet att hitta marknadens bästa B2B-säljare. Alltid kompetensbaserat. Alltid med fokus på kvalitet. Detta får du om du samarbetar med oss:

  • Expertrådgivning om hur du framtidssäkrar långsiktig lönsamhet.
  • Specialistkompetens om säljorganisationens betydelse för hela företaget.
  • Erfarenhet: 1 750 genomförda rekryteringar till 500 kunder.

Rekrytera säljare – vår process

Läs mer om vår rekryteringsprocess och hur vi kvalitetssäkrar vårt urval när vi rekryterar säljare. Eller se vilka uppdrag vi har genomfört för våra kunder genom åren. Du kan också läsa mer om företaget SalesOnly här.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Ett transparent samarbete

Alla lyckosamma rekryteringar bygger på ett transparent samarbete. Våra kunder vet, precis som vi, att det är försäljning som är bärande för en framgångsrik och lönsam verksamhet. Därför har alla medarbetare på SalesOnly egen yrkeserfarenhet av försäljning. Den specialistkompetensen är en viktig anledning till att vi kan leverera så goda resultat.

Dina affärsbehov styrs

Oavsett storlek och form på uppdraget utgår vi alltid från dig och ditt företags affärsbehov. Vi konsulterar dig och vägleder dig i vilka kompetenser och egenskaper som är mest lämpliga hos din framtida kollega, oavsett om det gäller en enstaka rekrytering eller att bygga en helt ny säljorganisation.

Om SalesOnly

Vi på SalesOnly är specialister på rekrytering inom försäljning. Vi matchar de bästa säljarna med de bästa arbetsgivarna. Våra kunder är företag som rekryterar till alla branscher i hela Norden. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors.