Ta in en säljare som gör skillnad

Därför ska du rekrytera med oss

Forskningsbaserad rekrytering

Vi rekryterar med en unik forskningsbaserad metod som gör att vi kan matcha säljare mot verksamhetens säljbehov. Våra medarbetare är utbildade inom forskningsbaserad säljrekrytering genom vår partner forskningsinstitutet Mercuri International Research.

Gedigen förståelse för din bransch

Alla du samarbetar med hos oss har en bakgrund inom B2B-försäljning och kunskap om vilken typ av säljare som behövs i din bransch idag och i framtiden. 

Vi framtidssäkrar långsiktig lönsamhet

Säljroller är nyckelpersoner i din verksamhet. Vi tar försäljning på stort allvar och samarbetar bara med professionella säljare som vi tror kan leverera resultat och tillföra värde till din verksamhet på lång sikt.

Rekryteringsprocessen – 3 viktiga steg

  • Behovsanalys & kravprofil

  • Annonsering & search

  • Tester & kandidatpresentation

Att hitta säljare som är tekniska är sällsynt och otroligt svårt, särskilt på små orter. Där har SalesOnly verkligen levererat.

Kim Webeck, regional försäljningschef på Ahlsell
Bild Salesonly  kom

1 / 4

Rekrytera säljare

Att attrahera och rekrytera säljare skiljer sig på många sätt från att rekrytera till andra roller och kräver både erfarenhet och kompetens. Som Nordens största aktör inom säljrekrytering är vi experter på just det. Våra metoder och nätverk ger oss möjlighet att framgångsrikt hitta och tillsätta marknadens bästa säljare.

P1552196 (kopia)

2 / 4

Rekrytera operativ VD

Att rekrytera en ny VD ställer höga kunskapskrav på din rekryteringspartner. Du vill hitta en person som själv kan dra in affärer, som leder genom handling och som lever bolagets kultur och värdegrund. Genom forskningsbaserade metoder och med fokus på ditt bolags unika affär hittar vi på SalesOnly en VD som kan ta företaget in i framtiden.

rekrytera-säljchef

3/4

Rekrytera säljchef

Försäljningschef är ett eftertraktat yrke. Att hitta drivna kandidater kräver ofta stora resurser i form av tid och arbetsinsats. Vi ger dig inte bara tillgång till ett unikt nätverk, utan även evidensbaserade modeller som ser till att du snabbt har rätt person på plats. 

interim-säljare

4/4

Interim

En interimslösning är optimal när du behöver en kvalificerad säljare som kan komma igång snabbt. Vi har Nordens största nätverk av professionella säljare och säljchefer som kan ta alla typer av interima säljuppdrag – oavsett roll och bransch. Genom forskningsbaserade metoder matchar vi ditt bolags försäljningsbehov med rätt säljare.