Säljjobb – lediga jobb för säljare

Här hittar du lediga säljjobb inom B2B. Vi söker både dig som är säljare eller försäljningschef på jakt efter nytt jobb – och dig som är ny inom försäljning och funderar på en säljkarriär. Se alla våra lediga jobb för säljare nedan eller registrera dina uppgifter i vår kandidatbas och bli sökbar för alla SalesOnlys medarbetare inför framtida rekryteringar. I vårt nätverk får 400 personer nya karriärmöjligheter varje år. Vad väntar du på?

Göteborg

Distriktsäljare Göteborg

Spolarna har funnits i Göteborg i 6 år och har en finansiellt stark koncern i ryggen. Vi växer och ska, förutom att vara bäst, bli den starkaste aktören i väst på underhållsspolning, inspektion och relining i Göteborg. Vill du bli en i familjen och vara med och skriva vår historia, i en väldigt viktig och rolig roll hos oss?

Malmö

Innesäljare VS

Ahlsell – Sveriges största teknikgrossist söker en säljare inom området VS. Detta är en fantastisk chans att få representera ett företag med sunda värderingar och som ligger i framkant.

Göteborg

Utesäljare Göteborg

Hr Björkmans Entrémattor AB är ett B2B-företag specialiserat på uthyrning, tvätt- och bytesservice av entré- och logomattor. Bolaget startade 1993 av företagets VD Carl-Johan Björkman. Det är ett tryggt och framgångsrikt företag med starkt miljöfokus som idag finns verksamt i Skåne, Stockholm, Göteborg, Norrbotten och Polen.

Stockholm

Key Account Manager för grossistkunder

Vi på marknadsledande Santa Maria, en del av Paulig Group, söker dig som vill bidra till vår fortsatta tillväxtresa. Om du är en framgångsrik och strukturerad Key Account Manager med erfarenhet av försäljning på central nivå – finns det nu chans till din drömroll! Paulig Group är en stabil koncern som gör det som känns rätt i hjärtat, är bra för naturen och för samhället. Läs mer och ansök nedan!

Linköping

Account Manager

Har du erfarenhet av B2B-försäljning och ett etablerat nätverk inom installationsbranschen? Vill du arbeta med branschens starkaste varumärke på ett internationellt företag? Söker du en /../

Inget ledigt jobb som passar dig?

Registrera dina uppgifter i vår kandidatbas och bli sökbar för alla SalesOnlys medarbetare inför framtida rekryteringar.

Registrera ditt CV