Bemanning av säljare

Är du på jakt efter en ny säljare – och skulle helst vilja ha bemanningen på plats redan igår? Vi har högspecialiserade säljare i vårt nätverk och står redo att hitta rätt person för just er verksamhet.
bemanning-av-säljare

Vi är inte ett traditionellt bemanningsföretag

SalesOnly använder forskningsbaserad metodik för att hitta rätt kandidater. Vi tar hjälp av Mercuri Research för att säkerställa rätt kravspecifikation, undersöka köp- och säljlogiker och hitta rätt kompetenser. Med evidensbaserad metodik i ryggen kan våra kandidater leverera just de resultat ni behöver.

Bemanning av specialiserade säljkonsulter på kort eller lång sikt

När du söker en interim säljare förväntar du dig en driven och självständig person som snabbt kan komma in i rollen. Den personen sitter förmodligen redan på ett bra jobb idag och utmaningen är att ge dem rätt incitament för att byta jobb. Vi får erfarna personer att känna sig nyfikna på sin nya roll istället för att kontakta kandidater som är missnöjda där de är idag. Det gör att ni får en motiverad medarbetare som är på väg mot något – snarare än ifrån.

Vårt nätverk av försäljningskonsulter

I en bransch där allt går väldigt fort är det viktigt att rikta sig till en nischad aktör som har örat mot marken och hjälper er tillgodose era höga krav. Våra säljare är erfarna och kan prioritera rätt bland ett stort antal kundkonton samtidigt som de levererar mot högt uppsatta mål. Vår erfarenhet och expertis inom säljbemanning gör att vi är vana att bedöma både personlighet, kompetens och egenskaper. Vi vet var vi ska leta för att hitta en säljare som passar just er – och har även förtroende hos kandidaterna för att få dem att våga ta steget mot något nytt. Stockholm, Göteborg eller Malmö – oavsett var ni befinner er får ni tillgång till vårt specialistnätverk.

Roller inom försäljning som vi ofta tillsätter

Låt oss bemanna er säljavdelning

SalesOnly har rekryterat och bemannat inom försäljning sedan 2010 vilket betyder att många av dem vi rekryterade i början är numera chefer. Det ger oss ett extremt starkt nätverk med möjlighet att hitta rätt säljare till just din bransch. 

Vi samarbetar också med forskningsinstitutet Mercuri Research vilket säkerställer att våra modeller och metoder bygger på faktiskt data. Hör av dig så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!