E-handel

Hitta marknadens bästa säljare inom E-handel

per-1

Kompetenserna som boostar ditt E-handelsteam

Dags att rekrytera säljare som tar din e-handel till nästa nivå? I en tid där vårt sätt att köpa tjänster och produkter ständigt förändras och utvecklas, ställs högra krav på en säljare att ständigt visa nyfikenhet och en vilja att att förstå samt kommunicera värdet du vill förmedla till din köpare. Att hitta rätt säljkompetens är därför avgörande för att du med framgång, ska kunna fortsätta utveckla din e-handel. Är du på jakt efter en ny E-commerce Manager, Sales Manager, Account Manager, Försäljningschef eller Business Development Manager? Då har du kommit rätt.

Är du osäker på vilken typ av säljfunktion din e-handel behöver idag för att lyckas med din framtida försäljning? Ingen fara – vi lever och andas försäljning! Med vår erfarenhet och expertis, finns vi alltid här som stöd för att guida dig rätt. Vi har stor insyn i olika branscher vilket gör att vi också har en betydande förståelse för vilka säljfunktioner som är viktiga för att du ska kunna nå nästa steg med din e-handel. När vi fått en bild av dina behov och önskemål, föreslår vi rätt stjärna för dig!

istockphoto-923079848-612x612

Vi bygger hela team till din e-handel

SalesOnly ingår i Wise Group – en familj av specialistbolag inom HR och rekrytering. Genom nära samarbeten mellan bolagen kan vi plocka de specialistkompetenser din verksamhet behöver – allt för att bygga det optimala teamet för dig!

Vi på SalesOnly är experter på säljrekrytering och tillsammans med våra systerbolag KIMM och Wise IT, som är specialister inom marknadsföring, kommunikation och IT, kan vi hjälpa dig med både konsulttjänster och rekrytering för de roller som är nyckeln till en framgångsrik e-handel.

istockphoto-1023224312-612x612

Roller vi tillsatt

  • Swedol – FC Digitala Affärer
  • Beiersdorf – KAM Digitala Kunder
  • Unifaun – Sales Executive E-com
  • Axflow – Web & SEO Manager
  • Grohe – E-commerce Manager
  • Samhall – Sales Intelligence Manager
  • K-rauta – Online Sales Manager
  • Arken Zoo – Digital & Graphic Manager
  • Prisjakt – Technical SEO Specialist
  • Swedish Match – KAM E-com

Vill du ha hjälp att hitta din nya kollega?

Vi är ett rekryteringsföretag inom försäljning och säljledning! Är du nyfiken på hur vi skulle kunna hjälpa dig att hitta din nya kollega? Kontakta vårt passionerade och kompetenta team, vi svarar alltid inom 24 timmar! 

 

Söker du en specifik person hos oss? Kolla in våra medarbetare!

Fyll i formuläret