Affärsnära rekrytering av ledare

SalesOnly Executive ger dig rätt ledare med forskningsbaserade metoder

salesonly-executive-1

Letar din organisation efter en ny ledare till den affärsnära verksamheten? Det ställer särskilt höga krav på rätt matchning. Med SalesOnly Exectuive får du hjälp att hitta rätt ledare baserat på forskning och med fokus på ditt bolags specifika affär.

swedol signicat centuri omnigym ahlsell ricoh hp db-schenker
salesonly-executive-02

Affären kommer först

Vid rekrytering av ledare behöver du en rekryteringspartner som förstår din affär på djupet. När du väljer SalesOnly drar du nytta av vår mångåriga erfarenhet av att rekrytera affärsnära ledare och våra unika insikter i vilka krav och utmaningar som uppstår när du ska rekrytera ledare, vd:ar, säljdirektörer, säljchefer, operativa roller och vid konfidentiella rekryteringar.

salesonly-executive-05

Ett brett nätverk

Många av de bästa ledarna är passiva kandidater. Därför krävs ett brett och diversifierat nätverk att utgå från. Oavsett om du söker en erfaren CSO eller en operativ vd så hittar SalesOnly rätt kandidat för dig.

salesonly-executive-03

Anpassade lösningar

Varje organisation och säljavdelning är unik. Därför skräddarsyr vi en rekryteringslösning som passar din organisation. Genom att utgå från kraven och behoven som din affär ställer så hittar vi rätt matchning.
salesonly-executive

Trygg och träffsäker process

Förtroende är allt. Därför håller SalesOnly dig informerad genom varje steg av rekryteringsprocessen. Vi arbetar nära din verksamhet för att säkerställa att du får högkvalitativa kandidater som matchar dina krav och önskemål.

Behöver du hjälp att hitta din nästa ledare?

SalesOnlys rekryteringskonsulter hjälper dig genom att ta fram en skräddarsydd executive-lösning utifrån dina behov, och du får alltid svar inom 24h.

Fyll i formuläret