registrera-cv

Registrera ditt cv

Bli matchad med rätt arbetsgivare

Är du en säljare som gör skillnad?

Gå med i vårt nätverk

Gör som 70 000 andra – gå med i Nordens största nätverk för professionella säljare. Vi samlar människor som drivs av tillväxt, innovation och starka resultat och använder forskningsbaserade metoder för att matcha högpresterande säljare med framåtlutade arbetsgivare. Som medlem i nätverket blir du sökbar för SalesOnlys medarbetare inför framtida rekryteringar och konsultuppdrag.

Dina uppgifter är konfidentiella och lämnas inte vidare utan samtycke.

Har du problem med att ladda upp ditt CV? Om du stöter på problem finns hjälpen bara ett knapptryck bort! Vi svarar dig så snart vi bara kan.

Öppen för försäljningsjobb?

Vi letar alltid efter duktiga säljare och säljchefer. Även om du inte hittar något ledigt jobb som passar dig just nu kan vi ge dig förslag på spännande jobb och utvecklande konsultuppdrag som matchar din profil när vi får in en förfrågan som skulle passa dig. För oss är det viktigt att din nästa arbetsgivare är rätt för dig. Därför försöker vi alltid matcha ihop dig med en företagskultur som matchar dina värderingar.

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!