Kontakta oss

Framtidens rekryteringsföretag inom försäljning

Vi är ett rekryteringsföretag inom försäljning och säljledning! Är du nyfiken på hur vi skulle kunna hjälpa dig att hitta din nya kollega? Kontakta vårt passionerade och kompetenta team, vi svarar alltid inom 24 timmar! Ring oss på 08-515 145 00.

Söker du en specifik person hos oss? Längre ner på sidan hittar du alla våra medarbetare.

Vårt team

Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Stockholm

Ebba Blum

Ebba Blum

HR ansvarig

Stockholm

Katarina Lejon

Chief Business Controller

Stockholm

Göteborg

Malmö/Öresund

Helsingfors

Rekryteringsföretag – försäljning och säljledning

Som rekryteringsföretag inom försäljning och säljledning är vårt uppdrag att hitta de medarbetare som passar din verksamhet. Vi arbetar kompetensbaserat och evidensbaserat. Detta innebär att vi fokuserar på kandidaternas kompetens och potential, och att vår rekryteringsprocess bygger på forskningsbaserade grunder.

Ett lite annorlunda rekryteringsföretag inom försäljning

Vi är ett lite annorlunda rekryteringsföretag inom försäljning eftersom vi följer innovation och utveckling inom branschen på nära håll, och alltid siktar på att optimera våra kunders säljavdelningar för framtiden. Tack var vårt nära partnerskap med ProSales som bedriver forskning inom försäljning och affärer kan vi ligga i framkant i försäljningsbranschen. Därför agerar vi lika gärna rådgivare och bollplank kring strategier för att utveckla verksamheters säljavdelningar.