Om oss

Försäljning är en av de svåraste nischerna inom rekrytering – och samtidigt helt avgörande för att bygga lyckade företag. SalesOnlys framgångar bygger på djup affärsförståelse och Nordens största kandidatnätverk inom försäljning.

Vårt uppdrag är att matcha de bästa säljarna med de bästa arbetsgivarna. För båda parter handlar det om att inleda en värdefull, och gärna långsiktig relation. Utmaningarna är många och därför ser vi till att alla våra medarbetare har egen erfarenhet av försäljning. Vi är rådgivande affärskvinnor och -män med stort yrkeskunnande och en gedigen affärsförståelse.

Vi startade 2010 med fyra anställda. Under 2014 växte vi med 33% och tillväxten bara fortsätter. Idag är vi 30 personer i Sverige, Danmark och Finland som lever och andas försäljning varje dag, året om på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund och Helsingfors. Vi är en del av den expansiva HR-koncernen Wise Group och är partner med ProSales som bedriver forskning inom försäljning och affärer.

AFFÄRSFÖRSTÅELSE

Eftersom vi har den förståelsen kan vi hitta, utveckla och behålla de bästa kandidaterna i en ständig strävan att öka våra kunders lönsamhet. Och vi hjälper samtidigt kandidaterna att navigera på en arbetsmarknad i snabb förändring.

NÖJDA KUNDER

Sedan starten har vi gjort 1750 rekryteringar till 500 nordiska företag och 80% av våra kunder återkommer. Det är det bästa kvittot vi kan få på kvaliteten i det vi levererar. Arbetet vi har lagt ner på att bygga upp SalesOnly har gett utdelning. Framför allt för våra kunder och kandidater!

UTVECKLING

Under åren har vi också växt in i en allt mer konsultativ roll där vi hjälper företag att utveckla sina säljorganisationer. Vi har många goda exempel på samarbeten där vi fått förmånen att agera specialister. Tillsammans med våra kunder bygger vi framgångsrika säljenheter för framtidens affärer.

VÅRT TEAM

Du är alltid välkommen att kontakta oss!