Vi bygger framtidens säljavdelning

Försäljning är en av de svåraste nischerna inom rekrytering – och samtidigt helt avgörande för att bygga lyckade företag. SalesOnlys framgångar grundar sig i djup affärsförståelse och Nordens största kandidatnätverk inom försäljning. Vi håller hög standard. Därför har vi också lyckats samla marknadens bästa B2B-säljare i vårt nätverk. När du anlitar oss kan du vara säker på att du får kvalitet.

Försäljning förändras – gör du?

För oss på SalesOnly är det viktigt att ständigt hålla oss pålästa och relevanta. Det gör att vi kan ge relevanta råd och identifiera vilken kompetens som krävs för olika verksamheter. Vi har ett nära samarbete med vår partner ProSales som bedriver forskning inom försäljning och affärer, vilket gör att vi ständigt är uppdaterade om en bransch som är i ständig förändring.

Vi vet vad som krävs

Vårt uppdrag är att matcha de bästa säljarna med de bästa arbetsgivarna. För båda parter handlar det om att inleda en värdefull, och gärna långsiktig relation. Utmaningarna är många. Därför har vi bara medarbetare som har egen erfarenhet av försäljning. Vi är rådgivande affärskvinnor och affärsmän med stort yrkeskunnande och en gedigen affärsförståelse. Det gör att vi både kan förstå dina utmaningar och hitta rätt kompetens för ditt team.

Vår historia

Vi startade 2010 med fyra anställda. Sedan dess har SalesOnly växt kraftigt. Idag har vi medarbetare i Sverige, och Finland som lever och andas försäljning varje dag, året om på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund och Helsingfors. Vi är en del av den expansiva HR-koncernen Wise Group.

Affärsförståelse

Eftersom vi har den förståelsen kan vi hitta, utveckla och behålla de bästa kandidaterna i en ständig strävan att öka våra kunders lönsamhet. Och vi hjälper samtidigt kandidaterna att navigera på en arbetsmarknad i snabb förändring.

Nöjda kunder

Sedan starten har vi gjort 1750 rekryteringar till 500 nordiska företag och 80% av våra kunder återkommer. Det är det bästa kvittot vi kan få på kvaliteten i det vi levererar. Arbetet vi har lagt ner på att bygga upp SalesOnly har gett utdelning. Framför allt för våra kunder och kandidater!

Utveckling

Under åren har vi också växt in i en allt mer konsultativ roll där vi hjälper företag att utveckla sina säljorganisationer. Vi har många goda exempel på samarbeten där vi fått förmånen att agera specialister. Tillsammans med våra kunder bygger vi framgångsrika säljenheter för framtidens affärer.

Vårt team

Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Stockholm

Ebba Blum

Ebba Blum

HR ansvarig

Stockholm

Katarina Lejon

Chief Business Controller

Stockholm

Göteborg

Malmö/Öresund

Helsingfors