Bild Salesonly  kom

Vi bygger framtidens försäljning

Försäljning är en av de svåraste nischerna inom rekrytering – och samtidigt helt avgörande för att bygga lyckade företag. SalesOnlys framgångar grundar sig i djup affärsförståelse och Nordens största kandidatnätverk inom försäljning. Vi håller hög standard. Därför har vi också lyckats samla marknadens bästa B2B-säljare i vårt nätverk. När du anlitar oss kan du vara säker på att du får kvalitet.

Vår historia

Vi startade 2010 med fyra anställda. Sedan dess har SalesOnly växt kraftigt. Idag har vi medarbetare i Sverige, och Finland som lever och andas försäljning varje dag, året om på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund och Helsingfors. Vi är en del av den expansiva HR-koncernen Wise Group. 

 

För oss på SalesOnly är det viktigt att ständigt hålla oss pålästa och relevanta. Det gör att vi kan ge relevanta råd och identifiera vilken kompetens som krävs för olika verksamheter. Vi har ett nära samarbete med vår partner Mercuri International Research som bedriver forskning inom försäljning och affärer, vilket gör att vi ständigt är uppdaterade om en bransch som är i ständig förändring.

 

 

 

sophia-linkedin

Försäljning förändras - gör du?

För oss på SalesOnly är det viktigt att ständigt hålla oss pålästa och relevanta. Det gör att vi kan ge relevanta råd och identifiera vilken kompetens som krävs för olika verksamheter. Vi har ett nära samarbete med vår partner ProSales som bedriver forskning inom försäljning och affärer, vilket gör att vi ständigt är uppdaterade om en bransch som är i ständig förändring.

7232e08d-f9c2-4cf4-a1d0-ca16ca3fe220-1

Vi håller hög standard och har därför lyckats samla marknadens bästa B2B-säljare i vårt nätverk. När du anlitar oss kan du vara säker på att du får kvalitet.

3600

Rekryteringar

Vi har genomfört 3600 rekryteringar till mer än 500 kunder
83

procent av våra kunder återkommer

Vi är glada över att kunna bli en partner som hjälper våra kunder genom alla stadier av resan.
500

nordiska företag har anlitat oss

I skrivande stund har vi hjälpt över 500 kunder i Norden.

- Vi har en mycket offensiv plan framåt. Det ställer skyhöga krav på min organisation och på mig som ledare att bidra med all den energi och kunskap jag kan.

Jenny Berge, VD