VD, Stockholm

Jenny Berge

Roll: VD

Certifieringar: Sales Excellence Commercial Director (Mercuri International Research, tidigare Prosales), DISC-certifieringsutbildning, CEB, OPQ/MQ, Aon Assessment Cut-e-testverktyg, Sitecruite (testverktyg). KBT (pågående). Situationsanpassat ledarskap.

Bakgrund: Jag har arbetat med försäljning, service och ledarskap i 25 år. Jag är genuint intresserad av försäljning som hantverk och har erfarenhet av allt från transaktionell försäljning till komplex försäljning. Jag har i tidigare roller både arbetat med produktförsäljning och konsultativ lösningsförsäljning. Jag har haft roller som försäljningschef på Jajja kommunikation och Stepstone och även varit partner i bolaget Vendator som erbjöd skräddarsydda utbildningar kopplat till transformation och organisationsutveckling.

2012 kom jag i kontakt med Stefan Rossi (en av våra grundare) och 2013 klev jag på SalesOnly. Jag hade under en längre tid blivit provocerad av rekryteringsbranschen när jag själv köpt dess tjänster. Jag upplevde att många rekryteringsbolag inte tog uppdragen på allvar rent affärskritiskt och såg en potential i att göra saker annorlunda, och bättre. När jag själv började arbeta som rekryteringskonsult fick jag utrymmet att utveckla branschen kopplat till försäljningoch inte minst få ut fler kvinnor i rollen som säljare/säljchef. 2016 tog jag över ansvaret som regionansvarig i Stockholm och 2018 när min företrädare och stora förerbild Ulrica Ekeroth skulle kliva åt sidan fick jag frågan av vår koncern-VD Ingrid Höög om jag ville ta över. Det är det roligaste och mest utvecklande jag någonsin gjort.

- Vi har en mycket offensiv plan framåt. Det ställer skyhöga krav på min organisation och på mig som ledare att bidra med all den energi och kunskap jag kan.

Jenny Berge, VD

Läs om mina kollegor

Viktig information!

Det pågår löpande bedrägeriförsök mot användare av tjänster på internet och just nu är det mycket aktiviteter kring olika kommunikationsplattformar där bedragare utger sig för att komma från oss på SalesOnly.

Vi vill betona att vi på SalesOnly aldrig kommer att använda tjänster såsom WhatsApp, Telegram, Apple iMessage, Instagrams direktmeddelanden, Facebook Messenger eller SMS för att initiera kontakt med våra intressenter. Vi kommer heller aldrig att be er om känslig information via dessa kanaler.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!