Tillit genom kvalitet

En trygg och relevant partner i en bransch i ständig förändring

trust

Därför är trust framtidens ledord inom sälj

Tillit är allt. Marknaden har förändrats kraftigt de senaste åren och utvecklingen går bara snabbare och snabbare. Med en tuffare konkurrens, mer komplexa affärer och högre ställda förväntningar är förtroende viktigare än någonsin.

För oss på SalesOnly innebär trust att du ska kunna lita på oss. Som kund eller kandidat ska du alltid känna dig fullständigt trygg i ditt samarbete och vara säker på att vi levererar det vi lovar – med högsta kvalitet.

Så jobbar vi med trust

Sedan 2012 samarbetar SalesOnly med Mercuri International Research, ett institut som bedriver forskning kopplat till de senaste trenderna inom köp- och säljlogik. Utifrån det klär vi våra rekryteringskonsulter i dagens och framtidens viktigaste kompetenser och kan på så sätt alltid förutse kundens behov både kort- och långsiktigt. 

Den evidensbaserade metoden gör att våra rekryteringskonsulter varje dag kan hjälpa våra kunder ta rätt beslut och på så sätt skapar vi tillit. 

Vårt löfte till dig 

Över 80 procent av våra kunder återkommer. De uppskattar vår forskningsbaserade metod – och vi gör allt för att förtjäna deras förtroende. Därför är alla våra rekryteringskonsulter:

  • Certifierade inom Sales Excellence 
  • Utbildade inom personalvetenskap
  • Kompetensutvecklade inom framtidens kompetenser 
  • Experter inom försäljning
  • Motiverade att vara branschens bästa rådgivare till dig som kund