Rekrytera säljare i Malmö

Vi hjälper dig rekrytera i Malmö

Behöver du hjälp att rekrytera säljare i Malmö? SalesOnly i Malmö startade 2012. Här hittar du södra Sveriges främsta specialister inom sälj och säljledning. Genom forskning kring försäljning via vår partner Prosales fyller vi konstant på med kunskap för att fortsätta vara relevanta och kunna vara trusted advisor till våra kunder.

SalesOnly är ett specialistrekryteringsbolag som finns för att transformera, utveckla och förstärka försäljningsorganisationer och förverkliga den egna individens dröm om att nå sin fulla potential. Vi är en grupp engagerade människor där samtliga har en bakgrund inom försäljning i olika nivåer och är specialister inom sina branscher.

Lediga tjänster i Stockholm

Så rekryterar vi säljare i Göteborg

Vi har ett brett nätverk i Malmö och löser allt från konsultrekryteringar till komplexa rekryteringar med specialiserade försäljningsroller. Utifrån ett helhetsperspektiv utvecklar vi tillsammans med våra kunder och partners framtidens säljorganisationer.Vi kallar det Future of Sales.

SalesOnly startades 2010 och är en del i Wise Group AB. Vi verkar inom flera branscher och rekryterar bland annat säljare inom säkerhet, byggsäljare och säljare inom industri, IT-säljare och säljare inom telekom, säljare inom dagligvaruhandel, livsmedel och FMCG, samt en mängd andra branscher så som bank och finans, medical, startup, tech och media.

Kontakta oss