Rekrytera säljare i Stockholm

Stockholm

Vi hjälper dig rekrytera i Stockholm

På vårt Stockholmskontor hittar du landets främsta specialister inom sälj och säljledning. Sedan starten 2010 har vi hjälpt många bolag att lyfta och utveckla såväl säljorganisationer som dess säljledning. Genom forskning kring försäljning via vår partner Prosales fyller vi konstant på med kunskap för att fortsätta vara relevanta och kunna vara trusted adviser till våra kunder.

SalesOnly är ett specialistrekryteringsbolag som finns för att transformera, utveckla och förstärka organisationer inom försäljning och förverkliga den egna individens dröm om att nå sin fulla potential. Vi är en grupp engagerade människor där samtliga har en bakgrund inom försäljning i olika nivåer och dessutom är specialister inom sina branscher.

Lediga tjänster i Stockholm

Så rekryterar vi säljare i Stockholm

Vi har ett brett nätverk i Stockholm och löser allt från konsultrekryteringar till komplexa rekryteringar med specialiserade försäljningsroller. Utifrån ett helhetsperspektiv utvecklar vi tillsammans med våra kunder och partners framtidens säljorganisationer. Vi kallar det Future of Sales.

SalesOnly startades 2010 och är en del i Wise Group AB. Vi verkar inom flera branscher och rekryterar bland annat säljare inom säkerhet, byggsäljare och säljare inom industri, IT-säljare och säljare inom telekom, säljare inom dagligvaruhandel, livsmedel och FMCG, samt en mängd andra branscher så som bank och finans, medical, startup, tech och media.

Kontakta oss