Göteborg

Rekrytera säljare i Göteborg

Vi hjälper dig rekrytera i Göteborg

Vi hjälper dig att rekrytera säljare i Göteborg! På vårt Göteborgskontor hittar du Västsveriges främsta specialister inom försäljning och försäljningsledning. Sedan starten 2011 har vi hjälpt många individer och företag att bygga och utveckla såväl individuell karriär som hela säljorganisationer och dess säljledning.

Genom forskning kring försäljning via vår partner Prosales och täta dialoger med hela näringslivet fyller vi konstant på med kunskap, fakta, statistik och nya insikter, för att vara en värdeskapande och relevant trusted advisor för våra kunder och kandidater.

Känner du att det är dags för den roligaste tiden i din karriär? Ta chansen, var med och driv utvecklingen av framtidens försäljning tillsammans med oss!

Lediga tjänster i Stockholm

Så rekryterar vi säljare i Göteborg

Vi har ett brett nätverk i Göteborg och löser allt från konsultrekryteringar till komplexa rekryteringar med specialiserade försäljningsroller. Utifrån ett helhetsperspektiv utvecklar vi tillsammans med våra kunder och partners framtidens säljorganisationer.Vi kallar det Future of Sales.

SalesOnly startades 2010 och är en del i Wise Group AB. Vi verkar inom flera branscher och rekryterar bland annat säljare inom säkerhet, byggsäljare och säljare inom industri, IT-säljare och säljare inom telekom, säljare inom dagligvaruhandel, livsmedel och FMCG, samt en mängd andra branscher så som bank och finans, medical, startup, tech och media.

Kontakta oss