Rekrytera säljare i Göteborg

rekrytera säljare göteborg

Vi hjälper dig att rekrytera säljare i Göteborg! På vårt Göteborgskontor hittar du Västsveriges främsta specialister inom försäljning och försäljningsledning. Sedan starten 2011 har vi hjälpt många individer och företag att bygga och utveckla såväl individuell karriär som hela säljorganisationer och dess säljledning. Genom forskning kring försäljning via vår partner Prosales och täta dialoger med hela näringslivet fyller vi konstant på med kunskap, fakta, statistik och nya insikter, för att vara en värdeskapande och relevant trusted advisor för våra kunder och kandidater.

Känner du att det är dags för den roligaste tiden i din karriär? Ta chansen, var med och driv utvecklingen av framtidens försäljning tillsammans med oss! 

SalesOnly är ett specialistrekryteringsbolag som finns för att transformera, utveckla och förstärka försäljningsorganisationer och förverkliga den egna individens dröm om att nå sin fulla potential. Vi är en grupp engagerade människor där samtliga har en bakgrund inom försäljning i olika nivåer och är specialister inom sina branscher.

Så rekryterar vi säljare i Göteborg

Vi har ett brett nätverk i Göteborg och löser allt från konsultrekryteringar till komplexa rekryteringar med specialiserade försäljningsroller. Här kan du se de roller vi arbetar med!

Utifrån ett helhetsperspektiv utvecklar vi tillsammans med våra kunder och partners framtidens säljorganisationer.

Vi kallar det Future of Sales.

SalesOnly startades 2010 och är en del i Wise Group AB. Vi verkar inom flera branscher och rekryterar bland annat säljare inom säkerhet, byggsäljare och säljare inom industri, IT-säljare och säljare inom telekom, säljare inom dagligvaruhandel, livsmedel och FMCG, samt en mängd andra branscher så som bank och finans, medical, startup, tech och media.

säljrekrytering göteborg

Sagt om oss

Vi är stolta över våra samarbeten med fantastiska kunder och över våra gedigna relationer med kandidater.

Sabrina Mecan

Esri Sverige AB

SalesOnly har lyckats identifiera och attrahera de bästa kandidaterna för vår verksamhet och våra behov. Detta gör att vi kan fortsätta växa framgångsrikt med fler nöjda medarbetare. SalesOnly är inte bara en leverantör utan en engagerad partner som lyckats överträffa våra förväntningar flera gånger.

Per Lindh

Rettig Sverige

Vi valde SalesOnly baserat på ett helhetsperspektiv. SalesOnly arbetar effektivt, är snabbfotade i sin kommunikation och de håller uppsatt tidplan. De arbetar med relevanta verktyg för att säkerställa kvalitet i sina uppdrag. I våra rekryteringar värdesätter vi ett högt engagemang, kontinuerlig feedback och uppdatering om hur rekryteringsprocessen går, vilket vi får av SalesOnly.

Niclas Gustafsson

Stanley Security

Att få tag på de vassaste och starkaste säljarna är oerhört viktigt för oss som företag och detta har SalesOnly verkligen levererat. De förstår oss som företag och våra behov samtidigt som de har god affärsförståelse och vet vad som krävs i dagens affärsklimat. Sen starten av vårt samarbete har SalesOnly hjälpt oss med över 70 rekryteringar och vi kunde inte vara nöjdare. Rekryteringsprocesserna har varit både snabba och smidiga och kandidaterna har varit precis rätt för oss. SalesOnly är grymma helt enkelt!

Christina Sundelin

Tarkett

SalesOnly har varit mycket professionella och omhändertagande i processen med Tarkett. De är genuint intresserade, proffsiga, tillgängliga och lätta att ha att göra med. En fullträff helt enkelt!

Magnus Falck

Ambassadör

Med empati, förståelse och kunskap om säljbranschen tar SalesOnly hand om kandidater på ett otroligt professionellt och förtroendeingivande sett. De vet vad som krävs för att lyckas i en roll som säljare, detta baserat på egna erfarenheter av framgångsrik försäljning.

Rebecca Lipschutz

Rekryterad via SalesOnly

Jag upplever stöttning och kontinuerlig uppföljning gentemot mig som sökande under hela processen. Det har känts tryggt att söka nytt jobb via SalesOnly, just av den enkla anledning att det är av största vikt att ha kontakt med ett seriöst företag som ser möjligheterna till utveckling i sitt nästa steg i karriären.

Kontaktpersoner

Kontakta oss