Rekrytera försäljningschef

Rekrytera försäljningschef genom SalesOnly

Behöver du rekrytera en försäljningschef?

Vare sig du är ute efter en nyrekrytering, ersättningsrekrytering eller om du snabbt behöver få in en interim försäljningschef för att täcka upp vid bortfall så kan vi hjälpa dig hitta rätt kandidat.

SalesOnly är Nordens största aktör inom säljrekrytering och har ett färskt rekryteringsnätverk med över 70 000 säljare och försäljningschefer. Vi är experter på att attrahera rätt kandidater och tillsätta försäljningschefer för såväl tillsvidareanställningar som för interimuppdrag.

Så fungerar vår rekryteringsprocess

Vår styrka är att vi kan försäljning som hantverk och att vi sitter på de senaste insikterna om framtidens försäljning genom vårt samarbete med forskningsinstitutet Mercuri international research. Våra rekryteringskonsulter har själva försäljningsbakgrund inom B2B och är certifierade inom Sales Excellence.

Vi inleder samarbetet med att utföra en gedigen behovsanalys för att förstå din verksamhets behov och vart ni är på väg som företag. På så sätt säkerställer vi rekryteringen av en försäljningschef med rätt erfarenhet, förmåga och kompetens.

Med oss som rekryteringspartner får du:

  • Expertrådgivning om hur du framtidssäkrar långsiktig lönsamhet.
  • Specialistkompetens om säljorganisationens betydelse för hela företaget.
  • Gedigen erfarenhet av säljrekrytering: vi har genomfört över 2 300 rekryteringar under åren till över 500 kunder.

Rekrytera försäljningschef – vår process

Läs mer om vår rekryteringsprocess, hur vi kvalitetssäkrar vårt urval och se vilka uppdrag vi har genomfört åt våra kunder genom åren.

kontakta oss så berättar vi mer!