Säkerhet

Säljet inom säkerhet

P1563358 (kopia)

Säljet inom säkerhet förändras

Med ett förändrat konsumentbeteende i hur vi idag köper produkter och tjänster blir konsekvensen att hela säkerhetssektorn sammantaget står för massiva förändringar. Detta ställer i stor utsträckning höga krav på produktionsleden, affärsutveckling, marknadsföring och försäljning, att ständigt vara top of mind, bevaka trender och omvärldsbevaka för att bli eller behålla positionen som branschledare. För att möta dessa krav behöver du säljare som förstår säkerhet, men också en person som har rätt kompetens i en föränderlig bransch.

 

SalesOnly är ett specialistrekryteringsbolag som finns för att transformera, utveckla och förstärka organisationer inom försäljning och förverkliga den egna individens dröm om att nå sin fulla potential. Vi är en grupp engagerade människor där samtliga har en bakgrund inom försäljning i olika nivåer och dessutom är specialister inom sina branscher.

 

rekrytera-säljare

Så påverkar det säkerhetsbranschen

Arbetar du inom säkerhetsbranschen är det nödvändigt att förstå hur ditt företag ska förhålla sig till att marknaden står inför stora kompetensglapp. Specialist- och teknikkompetens riskeras att gå förlorad med stora generationsskiften. Branschens transformation, där du tidigare tittat på en affär med stort produktfokus, innebär idag att du behöver se över en hel infrastrukturell lösning – istället för att en skruv eller mutter ska lösa ditt behov. Komplexiteten av affären och värdet växer och kräver andra kompetenser än tidigare. Oavsett om du representerar ett mindre eller större varumärke blir din försäljningsorganisation nödvändig för att uppnå framgång.

om-salesonly-IT

Kompetens hos säljare inom säkerhet

Idag ställs höga krav på att konsultera dina kunder med en helhetslösning som dels är lönsam men också hållbar. Detta ställer höga kompetenskrav på dina säljare. Det vanligaste är att du som anställande chef eftersöker specifik teknisk kompetens för att säkerställa dialogerna med potentiella kunder. Glöm inte bort att identifiera vilka typer av beteenden din säljorganisation behöver påvisa för att bedriva din framtida affär. Oavsett om du ska lansera en ny produkt, vill förankra en viktig fråga eller bygga ett långsiktigt varumärke måste du känna till systemet och trenderna samt förstå vilka som är dina viktigaste intressenter. Du behöver även förstå hur detta påverkar din nuvarande och framtida försäljning, och därmed även din försäljningsorganisation.

P1552196 (kopia)

Om Salesonly säkerhet

SalesOnly är en verksamhet som enbart specialiserar sig på att rekrytera säljare och säljledningsfunktioner. Vi hävdar att en avgörande framgångsfaktor för hållbar och lönsam rekrytering är att våra rekryteringskonsulter förstår våra kunders affärer. Inom området säkerhet har vi samlat några av näringslivets mest kompetenta konsulter inom sälj och säkerhet, allt för att kunna optimera vårt erbjudande och bidra med värde för såväl våra kunder som kandidater.

operativ-vd

Säljare inom säkerhet - vad du får

  • En samarbetspartner som har gedigen kunskap och erfarenhet av segmentet säkerhet
  • Konsultation kring hur du ska säkra din framtida talangförsörjning
  • En rekryteringskonsult som har förståelse kring försäljningstransformation i förhållande till branschen

Vill du ha hjälp att hitta din nya kollega?

Vi är ett rekryteringsföretag inom försäljning och säljledning! Är du nyfiken på hur vi skulle kunna hjälpa dig att hitta din nya kollega? Kontakta vårt passionerade och kompetenta team, vi svarar alltid inom 24 timmar! 

 

Söker du en specifik person hos oss? Kolla in våra medarbetare!

Fyll i formuläret