Bemanning av säljare

Är du på jakt efter en ny säljare – och skulle helst vilja ha bemanningen på plats redan igår? Vi har över 2 000 drivna kandidater i vårt nätverk och står redo att hjälpa er att hitta rätt person för just er.

Vi är inte ett traditionellt bemanningsföretag

SalesOnly skiljer sig från mängden av rekryteringsbyråer genom att vi jobbar med en beprövad säljmetodik som grund för att hitta rätt kandidater. Vi tar hjälp av Mercuri Research (fd Prosales) för att hitta potentialen i människor, bedöma säljtalang och undersöka sälj- och köplogiker, snarare än bransch och titlar. Vi tar reda på om rollen kräver en traditionell eller mer produktiv försäljning, om det gäller långsiktiga relationer eller mer snabba affärer, hur behoven hos kunderna ser ut och hur bra kandidaten behöver vara på att förutse dem. Med rätt metodik i ryggraden kan våra kandidater leverera just de resultat ni behöver.

Bemanning av specialiserade säljkonsulter på kort eller lång sikt

När ni söker en säljare förväntar du dig en driven och självständig person som snabbt kan komma in i rollen. Den personen sitter förmodligen redan på ett bra jobb idag och utmaningen för oss blir att hjälpa dig ge dem rätt incitament för att byta jobb. Vi får erfarna personer att känna sig nyfikna på sin nya roll, snarare än att bara kontakta kandidater som är missnöjda där de är idag. Det gör att ni får en motiverad medarbetare som är på väg mot något – snarare än ifrån.

Vårt nätverk av försäljningskonsulter

I en bransch där allt går väldigt fort kan det vara avgörande att rikta sig till en nischad aktör som har örat mot marken och hjälper er tillgodose de höga krav som ni säkert har på er nya kollega. Våra säljare är erfarna och kan prioritera rätt bland ett stort antal kundkonton samtidigt som de levererar mot uppsatta mål. Vår erfarenhet gör att vi är vana att bedöma både personlighet, kompetens och egenskaper, vet var vi ska leta för att hitta en säljare som passar just er – och har även förtroende hos kandidaterna för att få dem att våga ta steget mot något nytt. Stockholm, Göteborg eller Malmö – oavsett var ni befinner er får ni tillgång till vårt unika nätverk.

Rätt säljare för ditt unika behov

Den stora utmaningen när organisationer själva ska rekrytera är att hitta rätt kandidat. Att omrekrytera och starta processen igen kan bli dyrt och därför är det viktigt att redan från början försöka få oddsen på er sida. Drivna säljare är ett smalt sökfält och att hitta en person med rätt kompetenser på egen hand kan vara tidskrävande. De flesta vill ha någon som redan är helt färdig i rollen och kan ta över arbetsuppgifterna direkt, men svårigheten ligger i att attrahera den personen och förklara varför de ska börja hos just er – och det är där vi kommer in. Med hjälp av SalesOnly får du en ny medarbetare som kan utvecklas tillsammans med er mot företagets affärsmål – inte bara nu utan även i framtiden.

Roller inom försäljning som vi ofta tillsätter

Vi börjar alltid en bemanning med att ta reda på exakt vad rollen innebär – för att sedan kunna matcha rätt kandidat mot era önskemål. Vi tillsätter de flesta roller inom försäljning, bland annat:

Låt oss bemanna er säljavdelning

SalesOnly har rekryterat inom försäljning i över 11 år, vilket betyder att många av dem vi rekryterade i början är numera chefer. Det ger oss ett extremt starkt nätverk med möjlighet att hitta rätt säljare till just din bransch. Vi är också ett av få rekryteringsföretag som jobbar med ett forskningsinstitut – vilket säkerställer att våra modeller är faktabaserade. Det ger oss, och dig, en stor fördel i en bransch där allt behöver gå snabbt. Låt oss presentera några av våra högkvalitativa kandidater – hör av dig så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta oss