Butikschef till Ahlsell – Kungsbacka

Kungsbacka

Ahlsell söker en butikschef till Kungsbacka – detta är en fantastisk chans att få arbeta med försäljning och ledarskap i branschens ledande bolag. Vi söker en ledare som med sitt engagemang och coachande sätt utvecklar vår personal, butik och våra kunder. Ahlsells butik i Kungsbacka erbjuder det senaste produkterna inom områdena VS, El, Kyl, Verktyg & Maskiner, Personlig skyddsutrustning, samt Ventilation som du plockar direkt från hyllan.

Våra kunder är proffs som bygger, installerar och underhåller. Tillsammans med dem löser du och dina medarbetare dagliga utmaningar. Vår uppgift är att göra deras vardag enklare och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre samhälle. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras vardag och processer.

Vi erbjuder

Ahlsell är en trygg arbetsgivare, som främjar utveckling, mångfald, öppenhet, samt ett långsiktigt och ansvarsfullt agerande. Våra värderingar – Ansvar, Öppenhet och Enkelhet – vägleder oss i vardagen. Som chef har du stöd i andra ledare, HR och kollegor. Här är medarbetarengagemang ett övergripande mål och det önskar vi att du är med och utvecklar!

Ditt erbjudande till kund består av ett ett enormt stort och heltäckande utbud av produkter och lösningar. Vi på Ahlsell strävar vi efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. Vill du bli en del av Sveriges största och bästa säljorganisation?

Om rollen

Som butikschef på Ahlsell i Kungsbacka är du övergripande ansvarig för butikens utveckling, säkerhet och lönsamhet, samt för fyra butikssäljare. I vardagen handlar din roll bland annat om att:

  • coacha dina medarbetare
  • se till att butiken är rätt bemannad
  • se till att vi har rätt sortiment på hyllorna
  • se till att du och dina medarbetare ger kunder i Kungsbacka med omnejd bästa tänkbara service
  • samverka med övriga butikschefer inom region väst
  • registrera, analysera och rapportera försäljningssiffror
  • leda och fördela arbetet så att butiken blir effektiv, säker och lönsam
  • skapa och utveckla en säljkultur i världsklass!

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap och butik. Det är ett stort plus om du har en bakgrund från branschen och erfarenhet av merchandise. Du är ansvarstagande, kommunikativ, positiv, kreativ, förtroendeingivande och i alla lägen ett föredöme. För att lyckas är det viktigt att du är tydlig, öppensinnad, samt gillar att samarbeta, ta ansvar och att arbeta resultatinriktat.

Vi ser gärna att du har bransch- eller produktkunskap och stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och ditt ledarskap.

Placering: Ahlsells butik i Kungsbacka

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Vi frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa via sms 0735-21 65 31 eller via mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Urval sker löpande och intervjuer genomförs av Kajsa under vecka 45-46. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan med CV och uppskattar om du tar dig tid att svara på ansökningsfrågorna. Varmt välkommen!

OM AHLSELL

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 32 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ahlsell har sedan starten vuxit enormt och är idag marknadsledande, med bibehållen entreprenörsanda, kund- och medarbetarnöjdhet. Hos Ahlsell blir du en del av Sveriges största säljorganisation och arbetar med ett brett utbud av såväl produkter som tjänster. Ahlsell bidrar till att utveckla både branschen och vårt samhälle, för en mer hållbar miljö, infrastruktur och ekonomi. Medarbetarengagemang är viktigt och genomsyrar allt; i dagliga rutiner och mer långsiktiga strategier, vilket leder till högt engagemang, samt stolthet över det vi gör och vårt företag.

Sökord: Butikschef, Varuhuschef, Säljchef, Säljledare, Försäljningschef, ”Sales Manager”, Ledare, Proffsbutik, proffssäljare, Ahlsell, #ahlsell El, VS, VVS, Bygg, Fastighetsprodukter, Salesonly, Kungsbacka, B2B, Försäljning, Kungsbacka