Säljare Grus till Hus

Malmö

Vi söker dig med förmågan och viljan att skapa transport- och logistiklösningar som svarar mot kundernas behov, överträffar förväntningarna och ger en tillfredställande lönsamhet i affären för båda parter. För att lyckas med detta krävs en stor nyfikenhet och intresse för kunders verksamhet, bransch och utvecklingsplaner.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir att kontinuerligt identifiera nya kunder och affärsmöjligheter samt utveckla befintliga kunder. Du kommer erbjuda hela vårt tjänsteerbjudande med extra fokus på helhetslösningar inom logistik och transport mot små till medelstora byggföretag och andra intressenter på byggarbetsplatser. En stor del av din tid kommer du att spendera ute på fältet med att besöka kunder/arbetsplatser/etc. Du ansvarar för hela processen från prospektering till avslut samt uppföljning och med ett stort affärsmannaskap. Tillsammans med stark egen drivkraft samt en bra förståelse för din bransch och kundgrupp har du rätt förutsättningar för att lyckas i rollen.

Din roll är viktig och du tar ansvar för att säljteamet som du är en del av blir en framgång. Tjänsten utgår från vårt kontor i Malmö och du ingår i ett helhetsteam på 3 personer och ett totalt säljteam om 8-9 personer. Genom proaktivt arbete är du en god representant på marknaden för AkkaFRAKT och tillsammans med dina kollegor kommer du ha ett direkt säljansvar för våra kunder inom Skåne.

Vi erbjuder:

 • Frihet under ansvar och en flexibel roll
 • Möjligheten att få representera vårt starka varumärke
 • En organisation bestående av engagerade, entreprenöriella och kompetenta kollegor, där du blir en ytterst viktig del av teamet
 • En mycket attraktiv roll för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer
 • Goda utvecklingsmöjligheter

Din Profil

För oss är följande viktiga egenskaper i rekryteringen av denna roll:

 • God kännedom om byggbranschen inom Skåne
 • Positivitet
 • Ett starkt eget driv och att du tycker om att ta initiativ
 • Mycket bra på att bygga relationer – internt och med kunder
 • Är en sann lagspelare
 • Brinner för att utveckla kundernas och våra affärer
 • Affärsmannaskap

Vi ser gärna att du har arbetat som utesäljare tidigare och gärna med behovsanpassad lösningsförsäljning mot byggbranschen. Du har en stark egen drivkraft och god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Dessutom har du en god förmåga att överblicka ekonomiska samband och förstå hur logistik och transportlösningar påverkar våra kunders företag. Du skall behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan nu! Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

AkkaFRAKT har en effektiv, flexibel och marknadsanpassad organisation för att kunna möta de krav som delägarna och kunder ställer på oss i dag och kommer att ställa på oss i framtiden.

Företaget är uppdelat i fyra affärsområden; Bygg & Anläggning, Industri & Handel, Jordbruk och Kran, Miljö & Special. Varje affärsområde har ett flertal marknadsområden som erbjuder tjänster anpassade för olika transport- och logistikbehov.

AkkaFRAKTs huvudkontor är beläget på Hemsögatan i Malmö. AkkaFRAKT ägs av ca 130 delägare som tillsammans förfogar över cirka 400 fordon och sammantaget sysselsätter verksamheten cirka 500 personer. Läs mer på: Akka FRAKT | Akka FRAKT