Account Manager

Göteborg

Vad gör Novotek?

Novotek levererar, industriell IT, IIOT och automationslösningar med fokus på produktion, inom områden som sträcker sig från tillverkande industri med bl.a. bilindustri, över allmännyttiga produktionsanläggningar som VA och energi, till avancerad petrokemisk och tung processindustri.

Vårt mål är att leverera rätt lösning till varje enskild kund inom våra verksamhetsområden. Vi designar, implementerar, driftsätter och tillhandahåller support för våra kunders system inom produktionsstyrning och övervakning. Detta ger våra kunder maximal förmåga att optimera sin styrning och uppföljning av sina produktionsprocesser.

Om rollen

Du kommer att utarbeta en plan-och målsättning för fortsatt expansion för regionen i samråd med försäljningschefen samt din närmsta kollega i regionen. Regionsansvaret omfattas primärt, men inte uteslutande, av bearbetning och utökning av vår befintliga kundkrets med målet att driva mot en fortsatt expansion. Arbetet innebär att kunna identifiera kundens behov inom området industriell IT och IIOT samt finna rätt lösning baserad på en mix av Novoteks produkter, tjänster och lösningar med extra fokus på produkten ROB-EX (som är en programvara för produktionsplanering). Regionen omfattas av Västra Götaland, Jönköping och Värmland och du bor/utgår sannolikt även inom Västra Götalands område med omnejd. Du utgår och delar kontor (kontorshotell i Nääs Fabriker) tillsammans med två andra kollegor.

Vi erbjuder

Vi är det familjära företaget som har en ledande position inom vårt gebit. Vårt varumärke och goda rykte har skapats av service och kvalitet i världsklass och extremt bra produkter som ligger i framkant. Vi arbetar med realistiska tillväxtmål då vi aldrig ger avkall på kvalitet och kundnöjdhet. Självfallet arbetar vi ständigt för att främja ett trevligt arbetsklimat med nöjda medarbetare.

Kvalifikationer:

  • Du som söker har ett antal års erfarenhet av att driva teknisk försäljning, B2B. Det är meriterade att du har arbetat med systemförsäljning mot tillverkande industri och/eller har erfarenhet från processystem och förståelse för terminologin.
  • Har du en förståelse för produktionsplanering är det meriterade.
  • Du är sannolikt tekniskt skolad, högskoleingenjör eller besitter motsvarande kunskaper, och har ett naturligt starkt intresse för området.
  • Innehar B-körkort

Dina personliga egenskaper och kompetenser

Du är duktig på att läsa av folk där du snabbt skapar goda relationer till kunder och personal. Du gillar att nätverka inom och utanför organisationen för att förstärka dina relationer. Ditt fokus är kundbehov och kundtillfredsställelse och du sätter höga normer för kvalitet och kvantitet.

Du lär dig snabbt nya uppgifter och memorerar snabbt information och samlar heltäckande underlag för att stödja beslutsfattande.

Du sätter klart definierade mål och planerar aktiviteter och projekt i god tid och tar möjliga förändringar i beaktande och utnyttjar tiden effektivt.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Shahnoza Ibragimova på vårt systerbolag SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg, så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video – med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.