Tillsatta jobb

Avslutade Ponty-jobb

Stockholm

Avtalssäljare för Service i Stockholm

TK Elevator är mitt i en förändringsresa full av potential och möjligheter. En resa där engagerade och passionerade medarbetare är med och förändrar branschen, revolutionerar verksamheten och omdefinierar framtiden. Just nu vill vi utöka vår säljorganisation för att fortsätta ta marknaden med storm och kvalité.

Malmö

KAM E-handel till BaByliss i Malmö

BaByliss- en världsledande tillverkare av hår- och skönhetsprodukter – söker nu en skarp Key Account Manager med förmågan att driva och utveckla vårt försäljningsarbete inom e-handels kunder. Med höga ambitioner och en stark produktportfölj av högkvalitetsprodukter har BaByliss en fortsatt spännande resa framför sig.

Malmö

KAM Norden till BaByliss i Malmö

BaByliss- en världsledande tillverkare av hår- och skönhetsprodukter – söker nu en skarp Key Account Manager med förmågan att driva och utveckla försäljningsarbetet i Norden. Med höga ambitioner och en stark produktportfölj av högkvalitativa produkter har BaByliss en fortsatt spännande resa framför sig.

Stockholm

Account Manager

Vill du vara med och hjälpa företag och organisationer till bättre hälsa? Friska medarbetare ger framgångsrika verksamheter. Mousetrapper är musalternativet som förebygger musarm och andra /../

Göteborg

Kundansvarig

Kundansvarig Svensk Hypotekspension AB erbjuder personer som fyllt 60+ möjligheten att få ut pengar ur sin bostadsrätt, villa eller sitt fritidshus – och samtidigt bo /../

Stockholm

Key Account Manager till Essve i Stockholm

ESSVE – ett bolag inom Bergman & Beving, söker en hängiven KAM med ansvar och stark vilja att utveckla centrala kedjekunder. Är du redo för din karriärs roligaste tid och vill du som ansvarig KAM bidra till att utveckla vår relation med svenska bygg- och industriåterförsäljare?

Vi söker dig som vill utmana en traditionell bransch och möta en föränderlig marknad med nya krav och köpbeteenden

Göteborg

Affärsutvecklare / Business Development Specialist

Mölnlycke Health Care är en världsledande tillverkare av engångsprodukter för operation och sårbehandling till kunder, sjukvårdspersonal och patienter.
Mölnlyckes kärnvärden är PASSION, LÄRANDE och INTEGRITET, vilket genomsyrar arbetet internt och gentemot kund.
Mölnlycke söker dig som förstår sambandet mellan det vi gör och hur vår verksamhet påverkar patienter och kunder; det vill säga personer som tänker i nya banor, utmanar och verkligen vill påverka rådande förhållanden, och som alltid sätter kunden i centrum.

Borås

Key Account Manager till Didriksons

Med Didriksons starka och välrenommerade varumärke som är förknippat med svensk kvalitet, hållbarhet och innovation, leder vi utvecklingen i branschen. Vi söker nu en engagerad och pålitlig säljare, som vill anta utmaningen som KAM till vår Sportkollektion för vuxna.

Göteborg

Exportsäljare

LSAB expanderar internationellt inom Hyvleri och Sågverk. Vill du jobba med försäljning via ÅF på den utländska marknaden? Nu finns chansen att påverka din karriär och LSABs fortsatta tillväxt!