Tillsatta jobb

Alla lyckosamma rekryteringar bygger på ett transparent samarbete. Vi har under våra dryga 6 år fått äran att samarbeta med över 500 företag i Sverige, Danmark, Finland & Norge. Alla våra kunder vet, precis som vi, att det är försäljning som är bärande för en framgångsrik och lönsam verksamhet.
Tillsammans med våra kunder får vi vara delaktiga i att bygga helt nya säljorganisationer och i andra fall stöttar vi upp i enskilda rekryteringsuppdrag. Oavsett hur omfattande samarbetet ser ut är vi väldigt stolta över våra kunder och det förtroende vi har fått av dem.

Här är ett urval av våra uppdrag & tillsatta tjänster:

Selger Norge

Oslo

Vil du være med och hjelpe firmaer og organisasjoner till en bedre helse? Friske medarbeidere gir framgangsrike virksomheter. Mousetrapper er musalternativet som forebygger musarm og andre problem som kan..

Läs mer

Teknisk innesäljare – Säljare

Stockholm

Vill du arbeta med ett starkt varumärke? Lockas du dessutom av att arbeta i en stor internationell koncern med fina utvecklingsmöjligheter är detta en stor möjlighet. Du kanske är..

Läs mer

Säljare – Account Manager Stockholm

Stockholm

Har du vad som krävs för att vara en del av svenska landslaget i it-infrastruktur? Atea Stockholm fortsätter sin frammarsch och växlar nu upp. Atea är ett entreprenörsdrivet företag som..

Läs mer

Account Manager Table Top – HORECA

Stockholm

Är du vår nya stolta Account Manager som med kunnighet, passion och affärsmässighet ska representera våra fantastiska Table Top-produkter till det Dukade Bordet? Vår ambition tillsammans med dig är..

Läs mer

Key Account Manager – Malmö

Malmö

Vi söker nu en driven Key Account Manager med ett stort intresse för att göra affärer och känsla för att bygga och stärka långsiktiga relationer. Du bearbetar aktivt arkitekter,..

Läs mer

Affärsområdeschef – Digital Workplace

Stockholm

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt..

Läs mer

Sales Executive – Oslo

Oslo

iBiz Solutions er en ledende aktør i Norden innen systemintegrasjon. Det finns ingen IT-prosjekt som ikke også er integrasjonsprosjekt og digitalisering blir bare ord uten smarte løsninger for informasjonsutbytte...

Läs mer

Säljare – Senior Sales Representative Malmö

Malmö

Vill du representera ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag inom Facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städ och kontorstjänster. ISS har siktet inställt på fortsatt tillväxt!..

Läs mer

Leaseplan söker en Key Account manager

Stockholm

Vill du arbeta för marknadsledaren inom billeasing? Vi söker nu en Key Account Manager som skall ansvara för tillväxten hos våra befintliga kunder inom operationell billeasing. Du kommer att..

Läs mer

Affärsansvarig Företag

Stockholm

UNICEF Sverige söker en senior och strategisk person med erfarenhet av försäljning till sin företagsavdelning   UNICEF är en av världens ledande barnrättsorganisationer och vi finns på plats i..

Läs mer

Distriktssäljare – Norrbotten & Stockholm

Stockholm

STIHL fortsätter att stärka sin position i Sverige av produkter inom landskapsbyggande och vill nu stärka sin säljorganisation med ytterligare en Distriktssäljare. Vi söker nu dig som vill representera vårt..

Läs mer

Account Manager

Stockholm

Siemens Financial Services söker nu en Account Manager för att komplettera sitt framgångsrika säljteam Nu söker vi vår nästa stjärna, är det du? Du kommer att ingå i ett..

Läs mer

Account Manager Business Insight

Stockholm

Driven Account Manager sökes till Retriever och affärsområdet – Affärsinformation Retriever är Nordens ledande leverantör av mediebevakning, verktyg för redaktionell research, medieanalys och affärsinformation. På Retriever drivs vi av..

Läs mer

Sales Director, Sweden – Canal Digital

Stockholm

Canal Digital söker nu en Sales Director för Sverige Canal Digital är Nordens ledande tv-distributör och är en del av Telenor-koncernen. Vi arbetar med att ytterligare stärka vår förmåga..

Läs mer

Key Account Manager

Stockholm

Nordens mest spännande kunder behöver hjälp att navigera i medielandskapet Retriever är Nordens ledande leverantör av mediebevakning, verktyg för redaktionell research, medieanalys och företagsinformation. Företaget levererar snabb tillgång till..

Läs mer

Specialist Sales – New Business

Stockholm

Har du vad som krävs för att vara en del av svenska landslaget i it-infrastruktur? Atea fortsätter sin frammarsch och växlar nu upp. En ny grupp formas inom Nationella Enheterna..

Läs mer

New Business Development Manager

Stockholm

  Vill du vara med på en framgångsrik resa med ett erbjudande som tar dig på en smakupplevelse utöver det vanliga? För att vara med på denna resa har..

Läs mer

Selger Tylø AS Norge

Oslo

Ønsker du å representere et markedsledende varemerke innen relax og wellness? Tylø er verdens ledende produsent av stimulerende miljøer for badstue, dusj og dampbad. Vår visjon er å være..

Läs mer

Key Account Manager

Stockholm

Telenor söker en Key Account Manager som sedan tidigare har jobbat med stora kunder och komplexa lösningar!

Läs mer

Fortum Markets söker en Sales Manager

Stockholm

Vill du vara med och utveckla vår svenska elhandelsaffär? Nu har du chansen. Vi söker nämligen en Sales Manager till Fortum Markets – det ledande energi- och elhandelsbolaget i..

Läs mer

VÅRT TEAM

Du är alltid välkommen att kontakta oss!