Tillsatta jobb

Avslutade Ponty-jobb

Malmö

Säljare Grus till Hus

Vill du vara en del av ett säljteam och företag mitt i en spännande utvecklingsresa? Hos AkkaFRAKT, i rollen som säljare Grus till Hus, får du chansen att vara just det och samtidigt ha en väldigt rolig och utvecklande tjänst.

Stockholm

Customer Success Manager – Nordic

Do you want to be part of our journey?

This is an opportunity to join a fast-paced company and to work with some of the top corporations in the Nordics. This is a perfect position if you have a passion for tech, HR, and digitalization and want to spend your days building successful relationships!

Stockholm

Account Manager Stockholm

Vi söker nu efter en målmedveten och driven kollega till säljavdelningen som vill vara en viktig del av Toshibas fortsatta expansion och satsning. Du kommer till en spännande marknad där högt tempo och passion för försäljning är en del av din personlighet.

Stockholm

Account Manager Stockholm

Söker du en utmanande och stimulerande vardag i din nästa roll? Vi letar efter dig som vill vara med och fortsätta etablera oss på marknaden i Stockholm med omnejd. Carglass är på en spännande tillväxtresa och vi söker dig som vill bli en del av oss.

Stockholm

Customer Support

På Vink får du vara en del av en entreprenörskultur med begåvade och passionerade kollegor. Vi jobbar hårt men vi älskar också att ha kul tillsammans! Det är frihet under ansvar där du förväntas vara spindeln i nätet. Vi investerar i våra anställda och sätter upp individuella mål och utvecklingsmöjligheter för alla medarbetare.

Stockholm

Digital Sales Manager

Vill du vara med på vår spännande utvecklingsresa? Nu söker vi en Digital Sales Manager inom vår Privataffär, ett spännande jobb med möjlighet att påverka din och företagets fortsatta utveckling!

Stockholm

Account Manager till Wise IT

Brinner du för att hjälpa kunder hitta innovativa lösningar på spännande utmaningar? Ligger relationsbyggande dig varmt om hjärtat? Har du erfarenhet av tjänsteförsäljning? Om svaret är ja på alla tre frågor tror vi att du kan vara den vi söker!

Köpenhamn

Account Manager – Solution Sales Entrance Control

Gunnebo Entrance Control is growing in the Nordics and this role gives an exciting opportunity to be part of this growth journey. Having established our position in recent years Gunnebo Entrance Control now moves into an expansive phase with launches of cloud-based services, biometrics integrations, solutions for infection control and occupancy management.

Stockholm

Customer success manager – International

Do you want to be part of our journey?
This is an opportunity to join a fast-paced company and to work with some of the top corporations in Europe with focus on the UK. This is a perfect position if you have a passion for tech, HR, and digitalization and want to spend your days building successful relationships!

Stockholm

Säljare Produkt & Logistik

Vi söker nu en säljare till vårt team i Stockholm och det är här du kommer in i bilden. Det här är säljrollen för dig som älskar att bygga relationer och utveckla dina kunder och som drivs av kicken att om och om igen. Du blir en del av två team; ett nationellt Produkt & Logistik team samt såklart en del av Stockholmsteamet.

Jönköping

Teknisk säljare

Vill du bli en del av ett globalt företag som är en av de största tillverkarna av sensorer, säkerhetssystem och produkter för automatisk identifiering med marknadsledande närvaro i Sverige? Har du erfarenhet av teknisk försäljning mot logistikbranschen? Då är det dig vi söker!

Göteborg

Säljare till Cedral Göteborg

Etex Nordic är på en resa full av potential och möjligheter och söker nu en säljare i Göteborg. En resa där engagerade och passionerade medarbetare är med och förändrar branschen, revolutionerar verksamheten och omdefinierar framtiden. Vårt syfte ”inspiring ways of living” genomsyrar vår verksamhet då Innovation och hållbarhet är kärnan när vi utvecklar och levererar våra lösningar.

Göteborg

Distriktsäljare Göteborg

Spolarna har funnits i Göteborg i 6 år och har en finansiellt stark koncern i ryggen. Vi växer och ska, förutom att vara bäst, bli den starkaste aktören i väst på underhållsspolning, inspektion och relining i Göteborg. Vill du bli en i familjen och vara med och skriva vår historia, i en väldigt viktig och rolig roll hos oss?

Malmö

Innesäljare VS

Ahlsell – Sveriges största teknikgrossist söker en säljare inom området VS. Detta är en fantastisk chans att få representera ett företag med sunda värderingar och som ligger i framkant.

Stockholm

Avtalssäljare för Service i Stockholm

TK Elevator är mitt i en förändringsresa full av potential och möjligheter. En resa där engagerade och passionerade medarbetare är med och förändrar branschen, revolutionerar verksamheten och omdefinierar framtiden. Just nu vill vi utöka vår säljorganisation för att fortsätta ta marknaden med storm och kvalité.

Malmö

KAM Norden till Playground

Playground- en nordisk distributör – söker nu en skarp Key Account Manager med förmågan att bygga, driva och utveckla vårt försäljningsarbete i Sverige, Norge och Finland inom produktområdet smart hem, kök och hushåll. Med höga ambitioner och en stark produktportfölj av högkvalitetsprodukter har Playground en fortsatt spännande resa framför sig.

Malmö

Technical Sales Manager

Är du en social person med intresse för teknisk försäljning? Är du bra på att lyssna in kundens behov, bygga långvariga kundrelationer och identifiera affärsmöjligheter? I rollen som Technical Sales Manager Polymers North får du ett utvecklande jobb i ett spännande globalt företag!

Malmö

KAM E-handel till BaByliss i Malmö

BaByliss- en världsledande tillverkare av hår- och skönhetsprodukter – söker nu en skarp Key Account Manager med förmågan att driva och utveckla vårt försäljningsarbete inom e-handels kunder. Med höga ambitioner och en stark produktportfölj av högkvalitetsprodukter har BaByliss en fortsatt spännande resa framför sig.

Malmö

KAM Norden till BaByliss i Malmö

BaByliss- en världsledande tillverkare av hår- och skönhetsprodukter – söker nu en skarp Key Account Manager med förmågan att driva och utveckla försäljningsarbetet i Norden. Med höga ambitioner och en stark produktportfölj av högkvalitativa produkter har BaByliss en fortsatt spännande resa framför sig.

Stockholm

Account Manager

Vill du vara med och hjälpa företag och organisationer till bättre hälsa? Friska medarbetare ger framgångsrika verksamheter. Mousetrapper är musalternativet som förebygger musarm och andra /../

Göteborg

Kundansvarig

Kundansvarig Svensk Hypotekspension AB erbjuder personer som fyllt 60+ möjligheten att få ut pengar ur sin bostadsrätt, villa eller sitt fritidshus – och samtidigt bo /../

Stockholm

Key Account Manager till Essve i Stockholm

ESSVE – ett bolag inom Bergman & Beving, söker en hängiven KAM med ansvar och stark vilja att utveckla centrala kedjekunder. Är du redo för din karriärs roligaste tid och vill du som ansvarig KAM bidra till att utveckla vår relation med svenska bygg- och industriåterförsäljare?

Vi söker dig som vill utmana en traditionell bransch och möta en föränderlig marknad med nya krav och köpbeteenden

Göteborg

Affärsutvecklare / Business Development Specialist

Mölnlycke Health Care är en världsledande tillverkare av engångsprodukter för operation och sårbehandling till kunder, sjukvårdspersonal och patienter.
Mölnlyckes kärnvärden är PASSION, LÄRANDE och INTEGRITET, vilket genomsyrar arbetet internt och gentemot kund.
Mölnlycke söker dig som förstår sambandet mellan det vi gör och hur vår verksamhet påverkar patienter och kunder; det vill säga personer som tänker i nya banor, utmanar och verkligen vill påverka rådande förhållanden, och som alltid sätter kunden i centrum.

Borås

Key Account Manager till Didriksons

Med Didriksons starka och välrenommerade varumärke som är förknippat med svensk kvalitet, hållbarhet och innovation, leder vi utvecklingen i branschen. Vi söker nu en engagerad och pålitlig säljare, som vill anta utmaningen som KAM till vår Sportkollektion för vuxna.

Göteborg

Exportsäljare

LSAB expanderar internationellt inom Hyvleri och Sågverk. Vill du jobba med försäljning via ÅF på den utländska marknaden? Nu finns chansen att påverka din karriär och LSABs fortsatta tillväxt!