Lediga jobb

Teknisk Säljare

Svenska Grindmatriser AB (SGA) är ett väletablerat bolag i tillväxt och med en lång historia av att designa och tillverka kundspecifika integrerade kretsar inom elektronik. Sedan bolaget grundandes 1986 har vi levererat högkvalitativa elektronikkomponenter till olika branscher med stort fokus på olika typer av industrikunder. Med en ständig strävan efter innovation och kundanpassade lösningar har vi etablerat långsiktiga relationer med våra kunder och levererar miljontals kundanpassade enheter årligen.

SGA ägs sedan några år tillbaka av Storskogen, en långsiktig ägare med starkt engagemang för företagets tillväxt och utveckling. Som en del av vår tillväxtstrategi söker vi nu efter en Teknisk Säljare med inriktning på elektronik.

Om Rollen: I denna roll kommer du att ansvara för hela säljprocessen, från att identifiera nya affärsmöjligheter och prospektera potentiella kunder till att driva försäljning av utvecklingsprojekt och komponentproduktion. Din förståelse för branschen och ditt driv kommer vara av avgörande betydelse för din och vår framgång. Våra kunder inkluderar stora industriföretag både nationellt och internationellt, vilket kräver att du har en stark förståelse för tekniska produkter och långa säljcykler.

Du kommer att samarbeta nära med vår utvecklingsavdelning och ha en nyckelroll i att skapa och utveckla affärsrelationer.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med en teknisk högskoleutbildning inom elektronik eller liknande erfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av teknisk försäljning eller från roller som designingenjör, applikationsingenjör eller säljare av komplexa tekniska produkter till industriapplikationer. Du har goda kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska, både i tal och skrift. Affärsresor förekommer men inte i allt för stor utsträckning. Dina potentiella kunder finns i Sverige och Europa.

Vad Vi Erbjuder:

Hos SGA kommer du att vara en nyckelperson och du får möjligheten att arbeta med unika produkter och kunder i ett framgångsrikt och växande företag. Vi värdesätter engagemang, initiativ och en stark passion för kombinationen teknik och affär. Du kommer att bli en del av ett team med dedikerade och teknikintresserade kollegor i en familjär företagskultur.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har rätt erfarenhet och passion för teknik, skicka in din ansökan idag. Besök gärna vår hemsida www.sga.se för mer information om oss.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se

 

Läs om mina kollegor