Lediga jobb

Internationell Projektledare

Är du en strukturerad och affärsmässig person som älskar att arbeta mot olika länder och kulturer? Har du ett djurintresse och vill med stolthet kunna representera ditt varumärke? Trivs du i icke hierarkiska organisationer där det är högt i tak och nära till beslut?

-Då är Husse rätt bolag för dig!

Om bolaget

Husse är ett familjeföretag som grundades 1987 och som nu finns i 50 länder med över 1500 återförsäljare. Ett premiummärke inom djurfoder med hög proteinhalt med tillsatt glukosamin som är bra för djurens leder. Fodret tillverkas i kvalitetsfabriker med hög prestanda på maskiner och tillverkningsprocesser. Produktionsprocessen vid tillverkning av Husses foder övervakas noga, testas och kontrolleras. I processen tar vi hänsyn till miljö, natur och djurens behov. På Husse erbjuder vi 100% nöjd kundgaranti och brinner för att ge våra kunder bästa tänkbara service. Vidare så har vi stort fokus på hållbarhet kopplat till våra processer och tillverkning.

Läs gärna mer om oss här!

Vi erbjuder

 • Ett attraktivt jobb i en platt organisation med korta beslutsvägar.
 • En internationell arbetsplats.
 • Ett företag med öppen och inkluderande företagskultur.
 • Ett närvarande och stöttande ledarskap.
 • En varierande och spännande vardag.

Om rollen

I rollen som projektledare på Husse kommer du att arbeta med att driva projekt på en internationell nivå. Du kommer att samarbeta med Masters i de 52 länder där vi är verksamma. Utöver detta så har vi spännande planer på att expandera till ytterligare marknader runt om i världen. En viktig del av din roll kommer att vara att utforska nya potentiella marknader och hitta Masters i dessa. Du kommer att resa mycket och arbeta med olika länder och kulturer. I projektledarrollen kommer du att ha ett tätt samarbete med vår VD och vårt designteamet som skapar innehåll åt projekten.

Om dig

För att lyckas i rollen är det viktigt att du arbetar strukturerat och har en affärsmässig inställning. Du är trygg i dig själv och skapar tillit och förtroende i dina relationer. Du är duktig på att engagera andra och med ett starkt självledarskap ser du till att möta dina mål och jobba proaktivt med dina projekt. Du gillar att jobba internationellt med andra kulturer och har ett genuint intresse för djur och djurfodersaffären.

Kompetenser och egenskaper

 • Erfarenhet av att arbeta internationellt
 • Förståelse kring franchiseaffären och de ekonomiska aspekterna.
 • Erfarenhet från DVH
 • Flexibel och förändringsbenägen
 • God erfarenhet av projektledning
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort B

Har du det som krävs för att lyckas i rollen – Skicka in din ansökan!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Mikael Majoros. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Mikael Majoros på 076-0071740 eller mikael.majoros@salesonly.se

Läs om mina kollegor