Key Account Manager Sverige

Malmö

Som Key Account Manager har du en nyckelroll i företagets verksamhet. Ditt uppdrag blir att söka upp nya kunder och utveckla befintliga samarbeten på den svenska marknaden. Du kommer erbjuda bolagets fulla produktportfölj till industrikunder samt OEM:s och bilda samarbeten med lokala distributörer. Företaget är specialister inom standard- och specialtätningar för hydrauliska, pneumatiska, statiska och roterande applikationer. Carsten Holm A/S levererar allt från enkla tätningar för användning i mekaniskt reparationsarbete till prototyper för utvecklingsprojekt och serieproduktion av packningar/tätningar för viktiga OEM -kunder. Du kommer att vara kundens primära kontakt, ditt ansvar blir att bygga relationer på såväl operativ- som strategisk nivå. Du driver hela säljprocessen självständigt och rapporterar till danska försäljningschefen. Du utgår från ditt hemmakontor och en del resor förekommer i tjänsten då hela Sverige är ditt säljområde.

Vi erbjuder

  • En möjlighet att bidra till att Carsten Holm A/S uppnår uppsatta tillväxtmål
  • En trivsam företagskultur från ett engagerat team som finns stationerade i Danmark
  • En självständig roll, där du arbetar med frihet under ansvar
  • Ett intressant arbete med innovativa produkter och lösningar

Dina Kvalifikationer

  • Du har ett starkt affärs- och kundfokus med hög servicenivå
  • Du har minst 3–5 års erfarenhet av teknisk försäljning mot tillverkande industrier i Sverige, relevant teknisk utbildning är meriterande
  • Du har en stark analytisk förmåga och förståelse för kundens verksamhet
  • Du har en tidigare vana av kundsegmenteringsarbete
  • Behärskar engelska flytande i tal och skrift
  • Körkort, samt vana, vilja och möjlighet att resa i tjänsten

Du som person

Är en strukturerad, självgående och driven person som är relationsskapande och initiativrik. Vidare bör du vara ansvarstagande och uthållig. Nyfiken och lösningsorienterad, med vilja att förstå kundens verklighet, utmaningar och behov. Tydlig och förtroendegivande, samtidigt som du vågar utmana kunden och ställa rätt frågor.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Shahnoza Ibragimova på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video – med ett fysiskt möte med slutkandidat innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Om Carsten Holm A/S

Vi är specialister på standard- och specialtätningar.
Carsten Holm A/S har tillverkat och sålt standard- och specialtätningar för hydrauliska, pneumatiska, statiska och roterande applikationer sedan 1979. Våra produkter är lämpliga för användning även i de mest fientliga miljöerna och inom ett brett spektrum av industrier i Danmark och utomlands. Vi levererar allt från enkla tätningar för användning i mekaniskt reparationsarbete till prototyper för utvecklingsprojekt och serieproduktion av packningar för viktiga OEM -kunder. Vi tillverkar högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. För mer info besök: www.carstenholm.com

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan