Lediga jobb

Projektledare - Customer Project Manager

Customer Project Manager

Nu söker Hantverksdata ytterligare en Customer Project Manager med erfarenhet av liknande roll och som älskar att arbeta i gränslandet mellan teknik och människor.

Vi söker en engagerad, proaktiv teamspelare som vill vara med och utveckla och utvecklas hos oss i rollen som projektledare eller Customer Project Manager som vi kallar det internt. Detta är en möjlighet att komma till oss under en spännande tid av förändring och tillväxt där du kommer få en viktig och kundnära roll inom vårt Project Delivery team.

Varför ska du välja oss?

Vi är en expansiv organisation som brinner för att förändra och digitalisera byggbranschen. Hos oss kommer du att vara en del av en spännande resa där vi strävar efter att vara branschledande. Vi erbjuder en inspirerande och stöttande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att växa och utvecklas både professionellt och personligt. Som en del av vårt team av projektledare kommer du att arbeta med spännande implementationsprojekt för våra nya kunder där du får en tongivande och ansvarstagande roll där du tar ägarskap för dialogen med kund.

  • Vi värdesätter våra medarbetares välmående och erbjuder en flexibel arbetsmiljö som ger dig möjlighet att balansera arbetsliv och privatliv.
  • Vi strävar efter att kombinera fysiska och digitala möten för att bygga upp en stark närvaro hos våra kunder. Du får möjlighet att arbeta både från kontoret, hemifrån och såklart ute hos kunderna när tillfälle ges.
  • Vi erbjuder konkurrenskraftiga förmåner, inklusive pension- och sjukförsäkring, lunchförmån och friskvårdsbidrag.
  • Vi är en trygg och stabil arbetsgivare i en osäker ekonomisk tid. Vi är fokuserade på tillväxt och har klara mål för att utveckla och expandera vårt företag.

Hantverksdata är byggt för dig som vill vara med och forma framtiden inom byggbranschen. Vi är en innovativ och marknadsledande aktör med stark tillväxtambition. Om du har ett stort kundfokus och är en lagspelare som vill vara en del av ett expansivt företag med höga ambitioner så tycker vi att du ska fortsätta läsa.

Vad innebär rollen?

  • Projektledning av implementeringsprojekt för affärssystemet Entré från början till slut.
  • Kommunikation och samarbete med kunder för att förstå deras behov och krav.
  • Koordinering av olika team, både internt och externt, för att säkerställa smidig implementering.
  • Övervakning av projektets framsteg och identifiering av eventuella avvikelser från tidslinjer eller budget.
  • Hantering av risker och utmaningar som kan uppstå under implementeringen.
  • Upprätthållande av en positiv relation med kunderna och säkerställande av deras nöjdhet med Entré.

Vem är du?

Vi söker en Customer Project Manager med starkt kundfokus och engagemang för att säkerställa kundnöjdhet. Rollen innebär att ta ansvar för kommunikationen med kunder, inklusive att definiera omfattningen, samla teamet vid behov och slutföra dialogen. En proaktiv inställning gentemot kunderna är avgörande, där förmågan att ta egna initiativ och agera i förväg är viktiga egenskaper. Som en organiserad individ strukturerar du aktiviteter både mot kunden och internt i teamet och är inte rädd för att utmana både internt och externt. Din vilja att lära är en central egenskap för att trivas i rollen, där eget initiativ och åtgärder för att lösa problem eller utnyttja möjligheter uppmuntras. Som en naturlig lagspelare värdesätter du samarbete för att uppnå bästa möjliga resultat och agerar alltid med laget i åtanke.

Du bör ha något av följande:

  • Tidigare erfarenhet av projektledning av affärssystem, ERP eller inom SaaS
  • Du har en projektledarbakgrund med en gedigen förståelse för huvudflöden
  • Erfarenhet av bokföring/redovisning vilket kommer att vara till nytta när du arbetar med system till administrativa personer inom byggsektorn.

Sitter du nu och tänker det är en hel del som känns helt rätt för dig i denna annons? Då vet du vad du ska göra. Du ska söka rollen som Customer Project Manager nu! 

Hantverksdata är byggt för dig som bygger landet. Vi erbjuder våra kunder marknadsledande molnbaserade affärssystem för entreprenad och servicebranschen. Starka tekniska lösningar tillsammans med en kundservice i världsklass för att vi efter 50 år kan fortsätta erbjuda den allra bästa upplevelsen för våra kunder. Hantverksdata är idag över 100 drivna och engagerade kollegor som arbetar i olika roller men med ett gemensamt mål. Vi använder vår breda kunskap till att skapa en positiv miljö där vi kan lära av varandra för att nå nya höjder tillsammans! Hantverksdata är en del av HVD Group som finns representerade i fem länder med över 250 anställda. Läs mera här: www.hantverksdata.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Johnny Björklund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Johnny på 0766202996 eller via mail johnny.bjorklund@salesonly.se.

Läs om mina kollegor