Lediga jobb

Fastighetsförvaltare - Asset Manager

Om tjänsten:

Vi söker en Fastighetsförvaltare – Asset Manager till Unity Sweden. I denna tjänst skall du ansvara för bostäder (hyresrätter) som hyrs ut möblerade, detta inkluderar även studentlägenheter och kommersiella ytor. Du kommer äga hela affären, från att proaktivt arbeta för att få in fler hyresgäster till att kontraktera affären. Fokus kommer vara att etablera varumärket som hyresvärd och att både organisatoriskt driva verksamheten och affären, samt skapa den speciella känsla som vi vill förmedla hos hyresgästerna.

I rollen som Fastighetsförvaltare – Asset Manager ligger utmaningen i att du behöver ta ett helhetsansvar för verksamheten för att kunna se vad som behövs åtgärdas och prioriteras. Du behöver vara prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” Förhoppningsvis tycker du det är lika spännande som vi att integrera ett helt nytt koncept på marknaden!

Ditt ansvar:

Som Fastighetsförvaltare – Asset Manager har du det övergripande ansvaret för tillgångarna vilket inkluderar Unity Kista Campus, Unity Kista och Unity Malmös uthyrningar. Du kommer att överse att tillgångarna förvaltas väl ur ett ekonomiskt och tekniskt perspektiv. Detta inkluderar bland annat:

  • Övergripande ansvar för Unity Swedens uthyrningar.
  • Fastställa och leda de övergripande marknadsförings- och försäljningsstrategierna för fastigheterna för att säkerställa full potential inom alla områden.
  • Säkerställa att lagar, regler och förordningar följs och implementeras inom alla uthyrningsområden inom Unity Sweden.
  • Ansvarar för att allmänt och planerat underhåll utförs enligt allmän verksamhetskod.
  • Vara kontaktperson gentemot kommunen.
  • Ge stöd till driftteamet och hyresgästerna när det gäller hyresfrågor.
  • Du kommer att arbeta nära och med stöd av GM Sverige för att säkerställa att uppsatta mål för organisationen uppfylls.

Vi erbjuder:

För rätt person, med driv och vilja att leverera bra resultat, så tycker vi att detta är en spännande möjlighet att få vara med i ett tidigt skede när vi tillsammans bygger Unity Sweden. Som blivande nyckelperson hos oss erbjuds du:

  • En möjlighet att vara med och etablera ett växande varumärke på marknaden.
  • En position som innefattar stort eget ansvar och därmed påverkan på resultatet.
  • En möjlighet utifrån dina erfarenheter att påverka tjänsten och företagets framtida riktning.

Vi söker dig som:

Är en lagspelare som trivs med att arbeta i ett litet team, men samtidigt en person som får saker och ting att hända, och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Viktigt också är att du är nytänkande och van vid förändring. Dessutom tror vi att du har:

  • Erfarenhet från fastighetsuthyrning.
  • Kunskap om hyreslagen och efterföljande regler och förordningar i Sverige.
  • Arbetat med kommersiell uthyrning eller som t.ex. husvärd av studentbostäder.
  • Erfarenhet av att skapa event som hjälper till att driva försäljningen.
  • Förmågan att ta ansvar för och driva ett helhetskoncept.

Körkort är ej ett krav för denna tjänst.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Per Sävje. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan idag. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Per på 076 000 18 22 eller per.savje@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Läs om mina kollegor