Lediga jobb

Försäljningschef - Verbal AB

Mobiloperatören Verbal söker nu en Försäljningschef

Verbal är en uppstickare bland mobiloperatörer som riktar sig både till privatpersoner och företag. Vi har funnits i 17 år och närmar oss 35.000 kunder. Hos oss är hög kvalitet en standard, och vår dedikation till våra kunder och medarbetare är ovillkorlig – alla ska trivas och ha en så bra upplevelse med oss som möjligt. Just nu befinner vi oss mitt inne i en tillväxtresa och det är här du kommer in!

VI ERBJUDER

Som Försäljningschef blir du en central del i ett entreprenörsdrivet bolag på en expansiv tillväxtresa, stärkt av stabil ekonomi och en affärsdriven VD. Vi står inför spännande tider där vår tillväxt ska spegla marknadens potential, och vi söker därför en operativ och resultatinriktad Försäljningschef. I denna nyckelroll förväntas en kombination av strategisk skicklighet och praktisk doer-mentalitet. Vår arbetsplats präglas av ett högt tempo, utvecklande uppgifter och en varm, familjär kultur där öppenhet och samarbete värderas högt. Vi delar alla övertygelsen att kunden alltid kommer först och att kvalitet väger tyngre än kvantitet. Välkommen till ett bolag som verkligen kännetecknas av våra kärnvärderingar – att vara Schyssta, Nyfikna, Enkla och Trygga.

OM TJÄNSTEN – ANSVAR OCH ARBETSUPPGIFTER

  • Som Försäljningschef kommer du att vara tongivande i bolagets ledningsgrupp, där utrymme och förtroende ges för dig att verka som ambassadör mot våra kundgrupper som innefattar både B2C samt B2B. Ditt initiala uppdrag blir att öka företagets andel på marknaden genom att vägleda och utveckla vår interna säljavdelning, som i första hand fokuserar på retention. På sikt kommer du även att få bygga upp vår AM-verksamhet och ansvara för våra externa partnersamarbeten. Du förväntas ta det fullständiga ansvaret för den interna säljorganisationen och arbetar tillsammans med VD och marknadschef för att anpassa kampanjer och marknadsföring som passar vårt nuvarande utbud av produkter och tjänster.

Andra konkreta ansvarsområden kommer att innefatta:

  • Ansvar för att lägga både långsiktiga/kortsiktiga strategier för bolagets totala försäljning
  • Ansvar för att bolaget ska nå uppsatta försäljningsmål och omsättning
  • Säkerställa så att kunderna har en kvalitativt mycket god upplevelse av Verbal som aktör
  • Ansvar för att säkra kompetens, struktur och organisation för en god utveckling av försäljningsansvaret
  • Personal- och budgetansvar
  • Medverka och sätta riktlinjer för säljmaterial och manus
  • Coacha och följa upp säljarna så att de uppnår sin budget

När du är ”varm i kläderna” kommer du även att ansvara för våra partnersamarbeten.

OM DIG – ERFARENHETER & EGENSKAPER

  • Många års erfarenhet som säljchef med kompetens inom både operativt och strategiskt säljarbete
  • Förmåga att förstå och integrera helheten i affärsprocesserna marknad-produkt-sälj
  • Erfarenhet av att utveckla rätt säljkompetens och säkerställa dess tillväxt
  • Strukturerad, kommunikativ och drivande i ditt arbetssätt.
  • Dokumenterade säljresultat inom B2B-telekom, särskilt med SaaS-modeller gentemot Soho och SME-marknader
  • Erfarenhet av B2C-telemarketing och tjänsteförsäljning
  • Vi anser att det fördelaktigt med bakgrund inom telekom

Vi söker en självgående och noggrann försäljningschef som trivs med att arbeta strukturerat och målinriktat. Det är viktigt att du är analytisk och använder data som grund för dina strategiska beslut – vi uppskattar om du kan visa på tidigare erfarenheter där dina datadrivna metoder lett till framgång.

Du är typen som vågar utmana normer och är ständigt nyfiken på förbättringar, och du har förmågan att stå fast vid dina beslut när situationen kräver det. Teamarbete står högt på din lista och du värderar öppen kommunikation och samarbete högt för att hitta de bästa lösningarna.

Känner du igen dig i beskrivningen och vill du vara med på en väldigt rolig resa så hör av dig snarast!

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Johnny Björklund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Johnny på 0766202996 eller via mail johnny.bjorklund@salesonly.se

Om Verbal: en bransch där kundnöjdheten ofta hamnar i skymundan, erbjuder vi ett friskt alternativ till de traditionella telekomjättarna. Vi drivs av vår vision: att vara en mobiloperatör som sätter människor och miljön först, med tjänster som speglar dagens och morgondagens behov för både privatpersoner och företagskunder. Läs mer om oss här.

Läs om mina kollegor