Lediga jobb

Account Manager

LifeClean växer och söker nu en Account Manager till det växande säljteamet för att bidra till en spännande resa. LifeCleans vision är att erbjuda ”säkra och trygga miljöer för människor, djur och natur”. Missionen är ”att vara världsledande inom miljövänliga high-level-desinfektionslösningar och hållbara rengöringsprodukter i premiumsegmentet”. Framåt kommer fokus ligga på att accelerera vår Go to Market-strategi och att utöka vår närvaro lokalt och på sikt även globalt. Med detta i åtanke anställer man nu en Account Managers som kommer att fokusera på att optimera försäljningen på redan vunna ramavtakskunder samt etablera nya relationer för att hjälpa fler kunder hitta våra förstklassiga produkter. Som Account Manager kommer du att vara en avgörande del av bolagets framfart och dessutom kommer du att kunna göra skillnad för miljön. Dina utvecklingsmöjligheter i bolaget är stora.

Vi är unika med våra lösningar som effektivt eliminerar sporer, svamp, biofilm, bakterier och virus. Detta görs inom områdena Pfas, Healthcare, Food and Primary Industry, Akvakultur samt HoReCa, Inom P-fas finns det ingen som erbjuder en jämförbar lösning. Detta blir mer och mer aktuellt och våra produkter skapar en mer hållbar värld. Du kan läsa mer om oss här.

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra vårt Stockholmskontor och kommer huvudsakligen bearbeta kunder i Storstockholmsorådet men resor längre bort kan förekomma enligt behov. Du kommer reprsentera varumärket Ocean som är ett erkänt varumärke inom allt från diskmedel, desinfektionsmedel och liknande produkter och du kommer även sälja våra White Label tjänster som säljs till stora och välkända butiker riktade mot proffs och privatpersoner. I den här tjänsten erbjuds du en unik möjlighet att jobba för ett bolag med marknadsledande produkter. Du representerar en lösning som alla kunder har nytta av. Därför är det av stor vikt att man kan förmedla värde och nytta genom storytelling. Du kommer att rapportera till en chef som har en gedigen och relevant säljerfarenhet och som kommer vara involverad men ge mycket frihet under ansvar. Du kommer att ta över en hel del befintliga kunder men kommer ha även att ha stort fokus på att bygga relationer från start. Här kommer du att erbjuda lösningar som kommer göra dessa till lönsamma och återkommande kunder. Du kommer att agera Trusted Advisor. På sikt finns stora möjligheter till utveckling.

Om dig

För att lyckas i rollen söker vi dig som brinner för att skapa resultat genom att bygga många bra relationer och få till affärer. Vi tror att ditt sätt är att vara nyfiken, rådgivande, och affärsdriven. Om du har en kunskap om kemi eller närliggande är detta meriterande men din främsta merit kommer att vara din affärsförståelse och din vilja att lyckas. Detta visar du genom att hela tiden söka nya affärsmöjligheter och hitta fler kunder som kan använda sig av bolagets unika produkter. 

Vi erbjuder 

Hos oss på LifeClean erbjuds du en spännande och varierande vardag där du tillsammans med ett engagerat team och chef får vara med på en riktigt tillväxtresa. LifeClean satsar aktivt på sälj vilket innebär att du har förtroende och mandat samt kontinuerlig utbildning internt. Du erbjuds en stabil grundlön och en rörlig bonus samt för övrigt goda villkor. Hos oss kan du göra kärriär.

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se

Läs om mina kollegor