People of SalesOnly

Sara hade registrerat sitt cv: ”Mitt drömjobb fann mig”

På Hunton Fiber arbetar vi med produkter i trä och företaget skapar nya möjligheter i och med den nya fabriken som producerar träfiberisolering. Det är en produkt på marknaden som verkligen har exploderat försäljningsmässigt och det är fantastiskt att få vara med på denna resa. Hunton Fiber arbetar för att byggsektorn ska kunna bidra med att sänka koldioxidutsläppen genom användning av våra träprodukter.

Hur hamnade jag på Hunton Fiber?

Jag var mammaledig och när min bebis sov hade jag tid att fundera på min karriär. Jag är en person som alltid satt upp höga mål och kämpat hårt för att nå dem och samtidigt utvecklas, vilket jag också har lyckats med. Nu satt jag här med min bebis på armen som blev en mening med livet på ett nytt sätt. Samtidigt kröp det fram en stark dröm om att jag ville visa för mina barn att man kan vara både en fantastisk mamma och samtidigt ha en karriär. För jag ville inspirera dom till att bli sina bästa ”jag”.

Tydlig bild av mitt nästa jobb

Jag hade bestämt mig för att ta ett steg vidare i karriären till en roll och en arbetsplats där jag kunde fortsätta utvecklas. Jag gjorde listor över hur jag önskade att arbeta och för- och nackdelar med hur olika typer av tjänster kunde se ut. Då fick jag en tydligare bild av hur jag önskade att mitt nästa jobb skulle se ut.

Blev uppringd av SalesOnly

Jag sökte inte så många tjänster utan jag väntade mer på att hitta den som skulle kännas rätt för mig. Jag hade vid något tidigare tillfälle sökt en tjänst hos SalesOnly och de hade därför mitt CV i deras databas. Så en dag blev jag uppringd av en rekryteringskonsult på SalesOnly och hon berättade att de hade en tjänst som innesäljare som hon trodde skulle passa min profil. Jag läste om den, funderade, och kom fram till att hon hade alldeles rätt. Tjänsten skulle innebära att man fungerade som spindeln i nätet på Hunton Fiber AB och den kändes helt rätt för mig.

Seriös process och bra bakgrundsarbete

Själva processen med SalesOnly upplevde jag som seriös och ett bra bakgrundsarbete hade gjorts av rekryteringskonsulten. Jag fick gå igenom intervjuer med SalesOnly och möten med Hunton där olika personer från organisationen var involverade allt från HR till marknad. Sedan fanns en bra kontakt med rekryteringskonsulten under hela vägen och jag kände mig trygg i processen. Efter genomgångna tester och kontroller så blev jag erbjuden tjänsten. Det var en av de bästa stunderna i mitt liv!

Fantastisk arbetsgivare

Hunton Fiber är helt fantastisk arbetsgivare på alla plan. Att jobba här är utmanande, glädjefyllt och samtidigt utvecklande.
På Hunton Fiber vill jag bidra med en ökad service både externt och internt. Jag vill vara med och bygga upp organisationen i Sverige. Vi expanderar enormt och jag vill vara med och bidra till att företaget tar fler andelar på marknaden.
Mina kollegor är fantastiska mot varandra och min chef Håkan Möller är den bästa chefen jag haft hittills. Jag hoppas att jag kommer att vara här tills jag går i pension!

Spindeln i nätet

På Hunton Fiber kommer du i kontakt med mig när du lägger din order, behöver en offert, jag svarar i vår växel om du har olika ärenden eller frågor om leveranstider och logistik. Tjänsten som innesäljare speglar definitivt att man är spindeln i nätet då jag även är delaktig i att ta fram svenska texter till vår sociala medier i Sverige, organiserar mässor och tar fram säljstöd åt säljarna. Jag håller en ständig dialog med vår fabrik i Olsfors för att stämma av lagersaldo samt bokade leveranser och mycket mer.
Vill ni komma i kontakt med Hunton Fiber och är intresserade av att höra mer om våra produkter eller önskar beställa träfiberisolering, fanérträbalk, lättbalk, vindtät, silencio stegljudsskiva eller tätningsprodukter så tveka inte att höra av er till mig!

Denna text är en gästblogg från 2019 av Sara Bygdéus, som fick sitt nya jobb på Hunton Fiber via oss på SalesOnly.

Är du också redo att låta ditt drömjobb hitta dig? Registrera dig i vår databas här!