The Future state of Sales Skills

Resultat av forskningsstudie

Vilken kompetens saknar dagens säljorganisationer? Och vilka säljegenskaper kommer att efterfrågas i framtiden?SalesOnly har i samarbete med Mercuri international research undersökt kompetensgapet hos säljorganisationer idag och kartlagt vilka kompetenser och säljegenskaper som kommer att efterfrågas på marknaden i framtiden. Resultatet har sammanställts i forskningsrapporten The Future State of Sales Skills.

I rapporten presenteras resultatet av en forskningsstudie där över 1000 globala företagsledare från ett brett spektrum av branscher medverkat.

Rapporten ger dig kunskap om globala trender inom B2B-försäljning och kan stötta ditt företag i utvecklingen av en långsiktigt hållbar säljorganisation.

Du får bland annat svar på frågor som:

  • Hur omfattande är kompetensgapet i dagens marknad- och säljorganisationer?
  • Vilka är orsakerna bakom kompetensgapet?
  • Vilka kompetenser saknar säljorganisationer idag som kommer att efterfrågas i framtiden?
  • Hur planerar företag att agera för att öka kompetensen i sina säljorganisationer?

Vill du ta del av rapporten?

Ta del av rapporten

 

The Sales Conference 2021 - 18 nov på Annexet, Avicii Arena

The Sales Conference är Nordens största mötesplats för företagsledare inom B2B och samlar kunskap, insikter och framtidstrender inom försäljning.

Som stolt huvudsponsor av eventet välkomnar vi dig till en dag fylld med inspiration och kunskap om hur man kan förstå och bygga framtidens säljorganisationer.

Var med när resultatet av forskningsstudien The Future State of Sales presenteras direkt på scen av forskaren, författaren och futurologisten Henrik Larsson-Broman från Mercuri International Research.

Läs mer om eventet

SalesOnly breakout session

Ta del av SalesOnlys breakout session Jenny Berge  och Kristin Axelsson djupdyker i resultatet från studien.