Säljjobb – lediga jobb för säljare

Här hittar du lediga säljjobb inom B2B. Vi söker både dig som är säljare eller försäljningschef på jakt efter nytt jobb – och dig som är ny inom försäljning och funderar på en säljkarriär. Se alla våra lediga jobb för säljare nedan eller registrera dina uppgifter i vår kandidatbas och bli sökbar för alla SalesOnlys medarbetare inför framtida rekryteringar. I vårt nätverk får 400 personer nya karriärmöjligheter varje år. Vad väntar du på?

Stockholm

Account Executive

Nu söker vi dig som vill jobba i en global miljö där man har det tekniska försprånget. Vi söker nu den första Account Executive rollen i Norden. Så är du redo att ta nästa steg och tillsammans med ett framåtlutat team jobba i en startup-kultur så tveka inte att inkomma med din ansökan!

Stockholm

Account Manager

Om DLL och rollen: Vi är verksamma i mer än 30 länder och har specialiserat oss på tillgångsbaserade finansieringslösningar för tillverkare, återförsäljare och distributörer av utrustning inom kontor, /../

Stockholm

Bid Manager

Om jobbet VILL DU REPRESENTERA SVERIGES STÖRSTA INOM BRANSCHEN FAMILJEÄGDA BOLAG? ETT TJÄNSTEFÖRETAG INOM FACILITY MANAGEMENT, STÄD OCH KONTORSTJÄNSTER. MIAB HAR SIKTET INSTÄLLT PÅ FORTSATT /../

Stockholm

Sales Executive

VI SÖKER AFFÄRSDRIVEN SALES EXECUTIVE MED IT-BAKGRUND nShift är den globalt ledande leverantören av Cloud Delivery Management system. Lösningarna används i 190 länder och vår /../

Stockholm

Dealer Developer

Nu söker vi en Dealer Development Manager till Yamaha Motor i Sickla. Du erbjuds en helt ny och kreativ roll i vår skandinaviska organisation, en spännande miljö där Yamaha Motor vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Senior Sales Manager

Energibolaget Gasum är experter inom den nordiska gassektorn och på energimarknaden. Vi erbjuder experttjänster inom renare energi på energimarknaden för industri och kraftvärmeproduktion, samt renare bränslelösningar /../

Stockholm

Senior new sales manager

Sergel är inne i en expansiv fas och behöver utöka sin personalstyrka med en senior säljare. Vi söker därför en driven säljare med fokus på nyförsäljning som erbjuds bra möjligheter att växa och utvecklas med företaget.

Stockholm

Teknisk Säljare/Försäljningsingenjör till Netcontrol

Nu söker vi en Teknisk Säljare/Försäljningsingenjör till Netcontrol i Mälardalen/Stockholm. Du erbjuds en varierande och självständig roll i ett stabilt bolag som växer. Netcontrol är en flexibel och pålitlig partner, med en mycket kunnig och motiverad personal. Vi jobbar med produkter som är relevanta och in i framtiden. Är detta något som du skulle vilja vara en del av? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Customer sales specialist

I rollen som säljare kommer du att representera och sälja MIABs hela tjänsteutbud med fokus på både B2P affären och B2B affären. Dina kunder är kommunala bolag och myndigheter samt kommersiella verksamheter. Du kommer att ansvara för att driva ny- och merförsäljning mot nya och befintliga kunder och ansvara för hela upphandlingsförfarandet.

Inget ledigt jobb som passar dig?

Registrera dina uppgifter i vår kandidatbas och bli sökbar för alla SalesOnlys medarbetare inför framtida rekryteringar.

Registrera ditt CV