Lediga jobb

Sales representative till Tarkett AB

Nu söker Tarkett en konsumentsäljare med placering i Sundsvall. Här bearbetar du våra befintliga kunder som är golvåterförsäljare, byggmaterialhandlare och färg- och interiörhandel samt grossist på ditt distrikt.

Om oss

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för såväl hemmiljö som design- och funktionslösningar för offentlig miljö. Produktsortimentet är mycket brett och inkluderar trägolv, laminatgolv, linoleumgolv, textilgolv, sportgolv, vinylgolv och väggmaterial för våtrum – alla i en mängd olika utföranden och med kompletterande tillbehör.

Med 34 produktionsenheter och ca 12 000 anställda i över 100 länder är Tarkett en av de största golvtillverkarna i världen. Tarkett arbetar med långsiktig hållbarhet enligt principerna för cirkulär ekonomi. Vi har en stark lokal förankring i Sverige och i Norden, tack vare våra fabriker i södra Sverige men också med en väl utbyggd sälj- och marknadsorganisation samt kundtjänst i de nordiska länderna. Tarkett är noterat på Euronext i Paris. För mer information, besök http://www.tarkett.se 

Om jobbet

I rollen som konsumentsäljare hos Tarkett erbjuds du ett utmanande jobb i en kreativ miljö. Du har till uppgift att presentera, marknadsföra och sälja Tarketts produkter och golvlösningar genom att kontinuerligt besöka golvåterförsäljare, byggmaterialhandlare och färg- och interiörhandel samt grossist på ditt distrikt och med en hög servicenivå, säkerställa att de har alla förutsättningar de behöver för att sälja Tarketts produkter. Vi ser helst att du utgår ifrån Sundsvall där vi har ett mindre kontor. Ditt distrikt kommer i huvudsak att innefatta Mellannorrland. Sundsvall upp till Umeå, Östersund och Gävle. Du blir en del av säljteamet i region nord/öst där du ansluter till fyra andra säljkollegor och du rapporterar till Teamlead Eva-Lotta Skinstad.

Vi erbjuder

Möjligheten att komma in ett företag med en öppen kultur och platt organisation där frihet och förtroende för medarbetaren präglar ledarskapet. Tarkett erbjuder även:

 • Att du blir en del av ett världsledande företag inom hållbarhet och recycling, där man arbetar med återbruk i alla led.
 • Stor frihet i rollen att utforma vardagen.
 • Globalt företag med globala utvecklingsmöjligheter.
 • Marknadsledande och starkt varumärke som öppnar dörrar.
 • Framåtlutat produktsortiment och framtidens försäljning.
 • Tjänstebil, förmånsscykel, kollektivavtal, friskvårdsbidrag mm.

För att läsa mer om hur det är att jobba hos oss, kika gärna på vår Karriärsida

Din profil

Det viktigaste är inte vad du HAR gjort utan vad du KAN göra tillsammans med oss! Hos oss är teamet viktigt, du är en naturlig lagspelare och tar dig an dina utmaningar med högt engagemang och positivitet. Du är serviceminded, handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att lyckas för både dig själv och teamet. Har du kunskap om hur byggbranschen och dess aktörer fungerar är det en fördel men det är inget krav. Viktigast är dina personliga egenskaper som vi lägger stor vikt vid och att du vill skapa framgång tillsammans med oss! Visst kan det låta som att vi söker en superperson? – Det gör vi också, men med rätt inställning och mindset kommer du trivas bra hos oss och ges mycket möjligheter. Det är starkt meriterande om du jobbat fältsäljare innan och är van att disponera din tid, dock inget krav.

Krav

 • Gymnasieutbildning
 • Van användare av Office-paketet, digitala plattformar och CRM-verktyg och förstår användarnyttan i det.
 • Du är en naturlig relationsbyggare
 • Van att strukturera och planera din tid.
 • Behärskar det engelska språket i tal och skrift. Flytande svenska är ett krav.
 • Är målinriktad med ett positivt mindset, kreativ och drivs av att utveckla affärer.
 • Möjlighet att resa med övernattningar i tjänsten.
 • B-körkort 

Kände du att det stod ditt namn på denna annonsen? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med senior rekryteringskonsult Johanna Nygren på SalesOnly. Önskas ytterligare information når du Johanna på johanna.nygren@salesonly.se med undantag för semester v 29-32. Vi kommer att intervjua för rollen i mitten av augusti – vänta dock inte med att söka rollen! Finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Vi ber dig ödmjuk att svara på urvalsfrågorna som ersätter det personliga brevet.Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Läs om mina kollegor