Lediga jobb

Teknisk Säljare

Är du en driven och tekniskt kunnig säljare som vill vara med på en spännande resa? IMS Maskinteknik AB söker nu en Teknisk Säljare till vårt team i Tillinge/Nykvarn som ligger mellan Enköping och Västerås.

Om oss:

IMS Maskinteknik AB, grundat 1976, är en modern, serviceinriktad legotillverkande partner med fokus på större detaljer och projekt för industrikunder. Vi är stolta över vår starka marknadsposition och förväntar oss fortsatt tillväxt de kommande åren. Vi arbetar nära Storskogen, som äger bolaget till 100%.

Dina arbetsuppgifter:

För att ta oss vidare på vår tillväxtresa söker vi nu dig om kan bli vår tekniska säljare. I dina arbetsuppgifter kommer du bland annat att:

 • Utveckla och vårda relationer med befintliga kunder, sätta dig in i bolagets projekt och bygga relation med dessa viktiga kunder.
 • Arbeta nära våra kunder för att förstå deras behov och erbjuda skräddarsydda lösningar.
 • Identifiera och bearbeta nya potentiella kunder.
 • Delta i kundbesök både på fältet och hålla i kundbesök i våra egna produktionslokaler. 
 • Arbeta med offertframtagning, orderhantering och uppföljning.
 • Samarbeta med vårt interna team, inklusive ekonomi- och inköpsavdelningen, för att säkerställa kundnöjdhet och leveranssäkerhet.

Vem är du?

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet av teknisk försäljning och förståelse för ritningar och tekniska specifikationer.
 • Är förändringsbenägen, förbättringsorienterad och har ett starkt driv.
 • Har god förmåga att bygga och upprätthålla kundrelationer.
 • Är lösningsorienterad och teamfokuserad.
 • Har körkort och möjlighet att resa i tjänsten.

Vad vi erbjuder:

 • Möjligheten att komma till ett litet och sammansvetsat team där du verkligen kan vara med och göra skillnad.
 • Fast lön med möjlighet till bonus baserat på uppnådd budget samt friskvårdsbidrag, pension etc.
 • En tillväxtresa där nytänkande kring kundresan kommer vara en nyckel till framgång.

Vårt team och kultur:

IMS Maskinteknik AB består av 22 engagerade medarbetare, alla med en stark vilja att bidra till företagets framgång. Vi värdesätter en familjär och stöttande arbetsmiljö utan hierarkiska hinder. Vi arbetar efter värderingarna Säkerhet, Kvalitet, Leverans, Ekonomi, Människa och Maskin och fokuserar på kontinuerlig kompetensutveckling. Vi har ett innovativt tänk där vi inte fokuserar på att huvudsakligen åka ut till kunder utan ännu hellre bjuder in dem till våra produktionslokaler. Vi har fyra lokaler på vårt eget område och arbetar för att skapa en upplevelse för kunder som kommer hit. Våra produktionslokaler fungerar i stort sett som ett showroom och ger oss möjligheten att på ett helt annat sätt förmedla vårt värde till kunden. Detta har gett fina resultat och vissa kunder är hos oss flera gånger i veckan. 

Rekryteringsprocess och Ansökan:

Vi hoppas att du känner igen dig i beskrivningen och att du skickar in en ansökan omgående. Vår avsikt är att vara klara med intervjuperioden v33 men välkomnar din ansökan redan nu då anställning kan ske löpande. Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega som vill vara med och forma framtiden för IMS Maskinteknik AB!

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristian Ekelund på SalesOnly. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR och vi ber dig därför skicka in din ansökan via “Ansök här i annonsen”. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se

Läs om mina kollegor