Lediga jobb

Säljare Syd

Om rollen och oss

Vi på Forbo Flooring Systems ska tillsätta en ny spelare till vårt framgångsrika lag – vi söker nu dig, vår nästa säljare i Syd!

Om du är en driven, förtroendeingivande och samtidigt ödmjuk säljare som dessutom har kompetens inom bygg – då kan det vara du som är vår kommande lagspelare!

Vi på Forbo är en av de marknadsledande golvtillverkarna på svensk golvmarknad. Våra produkter kännetecknas av hållbarhet, hög kvalitet och funktion. Våra intressenter består huvudsakligen av arkitekter, fastighetsägare och golventreprenörer som alla värdesätter en stabil och trygg samarbetspartner som samtidigt vill utvecklas tillsammans med dem.

Som Säljare hos oss ansvarar du för vidareutveckling, tillväxt och lönsamhet på ditt distrikt som omfattar Skåne. Du utgår från hemmet och bor med mest troligt i Malmöområdet. Rollen innefattar både nykundsförsäljning och breddning av affär hos befintliga kunder. Oavsett så arbetar du relationsbaserat och långsiktigt – alltid med ett ”win-win” perspektiv för både oss och kunden.

Kultur

Vilka är bättre lämpade att beskriva kulturen hos oss än våra medarbetare? ”Underbara kollegor!”, ”Hög trivsel”, ”Stimulerande”, ”Gemytligt, socialt, glatt”, ”Inkluderande”, ”Stabilt!” ”Framåtanda” ”Driv att vara nummer ett på marknaden” ”Kvalitet och stolthet” är ett axplock av de 160 citat som våra anställda uttryckte under 2023s medarbetarsamtal. Behöver vi säga att vi tycker det är superviktigt att du matchar oss även kulturmässigt?

Om dig

Få saker är så viktigt i försäljning som engagemang och vilja att lyckas. Vi är oerhört stolta över att jobba på Forbo Flooring och ser det som en självklarhet att du som vår säljare är vår ambassadör i alla lägen. Därför är vi övertygade om att du sprider en härlig energi när du kommer in i ett rum, har ett högt affärsmannaskap och har förmågan att sälja idéer och koncept till vem än som sitter på andra sidan bordet. Du har också en lättsam framtoning och god samarbetsförmåga tillsammans med kollegor och kunder.

Vi ser gärna också att du har:

  • Minst 5 års erfarenhet av B2B försäljning med inriktning mot byggsegmentet, företrädelsevis gentemot liknande typer av kunder
  • En modern approach till försäljning och vana att sälja koncept, driva värdeskapande försäljning och vara rådgivande gentemot kund
  • God struktur i ditt försäljningsarbete och van användare av digitala arbetsverktyg såsom CRM mm

Kände du precis att det stod ditt namn på den här annonsen? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Senior Rekryteringskonsult Kristin Axelsson på SalesOnly. För frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristin på 076-000 18 89 eller kristin.axelsson@salesonly.se, med undantag för semester v 29-32. Vi kommer att intervjua för rollen i mitten av augusti – vänta dock inte med att söka rollen! Finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

 

Läs om mina kollegor