Lediga jobb

Account Manager / Säljare

Prowash är marknadsledande inom konceptförsäljning av högkvalitativa fordonstvättar, biologisk vattenrening, svanenmärkta kemprodukter och service. Vi söker nu dig som vill utvecklas med oss och bearbeta region Öst. Din bostadsort bör vara i Stockholm med omnejd.

Om tjänsten

Som säljare kommer du att besöka både nya och befintliga kunder för att skapa värde i deras verksamheter. Du trivs lika bra i tvätthallen som på kundens kontor. Du säljer helhetslösningar och koncept som hjälper våra kunder att utveckla sina fordonstvättar. Som säljare är du vår ambassadör ute på fältet, alltid redo att göra det lilla extra! Våra kunder består huvudsakligen av bensinåterförsäljare, bilhandlare och entreprenörer.

I din roll är du konsultativ, nyfiken, skicklig på behovsanalys och affärsmannamässig. Du presenterar kundanpassade lösningar med fokus på helhetslösningar, lönsamhet och service. Till din hjälp har du ett kompetent team bestående av projektledare, produktchefer och tekniker. Det östra regionen omfattar Stockholm och gränsar mot Ljusdal i norr, Jönköping och Örebro i väst samt ner till Västervik i söder. Du utgår från vårt kontor i Kista och spenderar ca 4 dagar ute på fältet på kundbesök.

Vi erbjuder

Vi är branschens mest lönsamma aktör, vilket beror på att vi har de bästa personerna ombord. Vi erbjuder ett generöst förmånspaket, sociala aktiviteter som kick-offs och sommar- och julfester. Vår kultur baseras på förtroende, både internt och externt, och genomsyras av frihet under ansvar. Hos oss blir du en del av ett proffsigt, ambitiöst och affärsdrivet team med högt affärsmannaskap där du kommer ha en nyckelroll i vår viktigaste region!

Din profil

Vi tror att du, precis som vi, lever och verkar i sann Prowash-anda. Det innebär att du:

 • Har service i fokus
 • Säkerställer att kunderna får utmärkt service
 • Är drivande och proaktiv med en vilja att utvecklas
 • Tar ansvar och inger förtroende
 • Tänker långsiktigt med kundrelationer som bygger på förtroende, professionalism och värme.

Du har erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning och att ansvara för ett säljdistrikt. Med glöd i blicken och en outtröttlig vilja att lyckas, bidrar du med positivt säljdriv till vår säljorganisation. Du behöver inte vara tekniker, men du har ett intresse för tekniken bakom våra produkter. Vi ser fram emot att höra dina tankar kring morgondagens lösningsförsäljning!

Vidare ser vi gärna att du har

 • Minst ett par års erfarenhet av uppsökande B2B-lösningsförsäljning (produkt + tjänst) med proven track record, där nykundsförsäljning varit en ingrediens
 • Starkt eget driv och initiativförmåga samt en vinnarskalle
 • Passion för konsultativ försäljning och en positiv energi som smittar av sig
 • Förmåga att uttrycka dig professionellt på svenska och engelska, i både tal och skrift
 • Högt självledarskap och förmåga att prioritera
 • Ett proaktivt arbetssätt och affärsmässigt tänk
 • B-körkort

Ansökan

Så, vad tänker du? Kan vi vara en perfekt matchning för varandra? Då ser vi verkligen fram emot din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Senior Rekryteringskonsult Kristin Axelsson på SalesOnly. För frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristin på 076-000 18 89 eller kristin.axelsson@salesonly.se. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Läs om mina kollegor