Lediga jobb

Teknisk Säljare

Om tjänsten:

Som säljare på Airtec kommer du genom ditt tekniska intresse ha kund-, avtals- och försäljningsansvar för komponentförsäljning inom pneumatik och vakuum till våra befintliga och nya kunder i ditt säljområde. Kunderna som du ansvarar för verkar huvudsakligen inom industri, industriautomation och jordbruk. Tjänsten innebär ett stort eget ansvar för planering, genomförande och uppföljning av försäljningsarbetet. Du driver arbetet inom ditt område utifrån tydliga mål och rutiner. Att arbeta långsiktigt och förtroendegivande är en förutsättning för att lyckas. I tjänsten som säljare har du många interna och externa kontakter vilket innebär att du behöver kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift med beslutsfattare inom alla nivåer, både på svenska och engelska. Vi ser gärna att du är på kontoret i Osby 1-2 dagar i veckan.

Vi erbjuder:

  • en stimulerande tjänst där du ansvarar för ett säljdistrikt med befintliga kunder och god tillväxtpotential.
  • dig att vara med och driva utvecklingen av ditt eget distrikt med mycket frihet under ansvar.
  • möjligheten att representera ett varumärke som står för kvalitet, kompetens och snabbhet.
  • en gedigen introduktion med produkt- och konceptutbildning samt kompetenta, driftiga kollegor att utvecklas tillsammans med.

Vi söker dig som:

  • har gymnasiekompetens, fördelaktigt med teknisk inriktning, relevant eftergymnasial utbildning är meriterande.
  • har arbetat med teknisk försäljning; erfarenhet från pneumatik och vakuumförsäljning är meriterande.
  • har ett starkt inre driv och brinner för att hitta rätt lösningar för dina kunder.
  • är en strukturerad och vass kommunikatör, van att kommunicera kring helhetslösningar.
  • är en driven person som tycker om eget ansvar med möjlighet att påverka.
  • har körkort B.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Per Sävje på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. 

AIRTEC Pneumatic Sweden AB är totalleverantör inom pneumatik och vakuum. Vi hjälper stora och små företag i Sverige och Norge med lösningar inom industriell automation. Våra kunder finns representerade inom tillverknings- och processindustrin samt underhåll och nykonstruktion. Globalt är AIRTEC aktiva i ca 50 länder med vårt pneumatikprogram. För mer info besök www.airtec.se

Läs om mina kollegor