Lediga jobb

Generalsekreterare

Generalsekreterare – Svenska Styrkelyftsförbundet

Generalsekreteraren arbetar på uppdrag av förbundsstyrelsen och har såväl utvecklings-, personal- och resultatansvar. Verksamheten omfattar allt från den yttersta landslagseliten till den breda träningsverksamheten. Generalsekreteraren har till sin hjälp ett nationellt kansli och tillsammans ser de till att föreningen får bästa möjliga förutsättningar för att nå sina mål.

 

Kvalifikationer

För att lyckas i din roll ser vi att du har:

Tidigare erfarenhet som Generalsekreterare/VD/verksamhetschef eller motsvarande i en idéburen organisation

Erfarenhet av strategi-, mål- och visionsarbete

Erfarenhet av ekonomistyrning/budgetansvar

Erfarenhet av att hantera och bemöta media

Erfarenhet av opinion- och påverkansarbete

Bakgrund inom idrotten eller idrottsverksamhet

 

Vem är du?

Generalsekreteraren är en erfaren och skicklig ledare som har förmågan att engagera och få förbundet att jobba mot samma mål och vision. Du har stor integritet samtidigt som du är prestigelös och strukturerad. Med hjälp av dina ledarförmågor blir du en naturlig ambassadör för utvecklingsarbetet med förbundets ledarskapskultur. Vi tror att du har en bakgrund inom idrottsrörelsen då förståelsen och intresset för träning i samhället är av yttersta vikt.

 Är du ledaren vi söker som brinner för att bidra till god hälsa och välbefinnande genom rörelse, gemenskap och personlig utveckling då vill vi ha kontakt med dig.

 Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se eller Linnéa på linnea.lindroth@salesonly.se eller 076-525 38 59.

Läs om mina kollegor