Lediga jobb

Large Account Manager - Avarn Security

Är du Avarn Securitys nya Large Account Manager / Storkundssäljare?

Avarn Security grundades 1964 och är den kompletta säkerhetsaktören som med ansvar, omtanke och samarbete stärker kundernas trygghet och konkurrenskraft. Vi är börsnoterade, vi ingår i säkerhetskoncernen Nokas AS och bedriver verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Koncernen har 16 000 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder. I Sverige bedriver vi verksamhet på fler än 45 orter med hjälp av 8000 medarbetare.

På Avarn Security jobbar vi tätt för att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar från alla våra verksamhetsområden i syfte att skapa ett tryggare och säkrare samhälle. Vi letar nu efter vår nya Large Account Manager / Storkundssäljare med utgångspunkt Stockholm. Vi ser gärna att du kommer från branschen eller närliggande bransch.

Vi erbjuder

  • Möjlighet att få vara med att vidareutveckla ett framgångsrikt bolag med högkvalitativa produkter och innovativa lösningar
  • Högpresterande miljö som levererar kundanpassade lösningar och produkter med överlägsen kvalité och mycket god service
  • Möjlighet att arbeta för ett av Sveriges största säkerhetsbolag
  • Möjlighet att bygga vidare på en marknad med starka tillväxt- och utvecklingsmöjligheter

Om tjänsten

I rollen som Storkundssäljare kommer du driva och ansvara för hela försäljningsprocessen. Ditt uppdrag blir att söka upp och utveckla samarbetet och affärsrelationen med nya kunder och även följa upp befintliga kunder med merförsäljningspotential. Att planera, driva och utveckla aktiviteter som skapar kundnytta, kundnöjdhet och merförsäljning är en stor del av din vardag. Du kommer arbeta med hela vår breda och attraktiva tjänste- och produktportfölj med fokus på tekniska, personella bevakningstjänster och parkeringstjänster. Du kommer arbeta nära den interna organisationen med specialister för att ta fram relevanta lösningar till kunden. Du rapporterar till Försäljningschefen för Region Öst & Nord och kommer utgå ifrån vårt kontor i Stockholm.

Om dig – kompetenser & erfarenheter

Du är en trygg person med pondus och självförtroende. Du är en självgående duktig säljare med bra track record som gillar ha många bollar i luften. Du är kommunikativ, affärssmart och bidrar med positiv energi i vår prestigelösa organisation. Du en lagspelare som kavlar upp ärmarna vid behov och brinner för att förstå och lösa kundernas utmaningar och behov. Du är ambitiös och självständig och klarar av att se både det långa och det korta perspektivet inom försäljning. Du har lätt för att skapa relationer, vinna kundernas förtroende och inspirera dem att se nya möjligheter på ett affärsmässigt sätt. Samtidigt är struktur och planering en förutsättning för att lyckas i rollen, du arbetar systematiskt, målinriktat och är duktig på att prioritera och vara proaktiv.

  • Minst tre års erfarenhet av uppsökande tjänste-/lösningsförsäljning inom B2B
  • Förmåga och intresse att förstå vad som är viktigt för våra kunder
  • Starkt affärsmannaskap
  • Resultatinriktad
  • Meriterande: branscherfarenhet

Känner du igen dig i ovanstående och tycker detta låter som en kul utmaning – välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.

Mer om Avarn Security

Läs mer om oss genom att klicka här

Läs om mina kollegor