Lediga jobb

Kredinor söker en Key Account Manager

Kredinor söker en Key Account Manager som vill vara med på en uppstartsresa med starkt bolag i ryggen

Kredinor AS är Norges äldsta inkassobolag och har funnits sedan 1876. Koncernen har ca 600 anställda och finns i Norge, Sverige och Finland. Med ett stort utbud av finansiella tjänster hanterar Kredinor 1,8 miljoner ärenden årligen åt 9600 klienter. För Kredinor är social hållbarhet och ansvar viktiga frågor, vilket återspeglas i det dagliga arbetet. Fokus är goda upplevelser för såväl kund som klient.

Nu söker Kredinor en KAM som ska vara med och bygga upp något nytt på den svenska marknaden. Man får vara med om en tillväxtresa genom att jobba med relationsförsäljning och bygga upp sin egen kundstock som man sedan ansvarar för fullt ut. Man ingår i teamet inom Strategic Sales.

För att lyckas behöver du vara en ”doer” med kommunikativ förmåga, samtidigt vara ödmjuk och ha en hög integritet och gilla att träffa människor i olika sammanhang.

Är du sugen på en ny utmaning där du får möjlighet att växa i ett bolag med stor framtidsanda och får vara med och utveckla och äga dina egna kunder? Läs då vidare.

I rollen som KAM på Kredinor kommer du att ansvara för att identifiera potentiella kunder och bygga starka relationer med dem, samtidigt som du arbetar på en redan konkurrensutsatt marknad. Du behöver därför vara målinriktad och kreativ för att prospektera nya kunder och hitta unika sätt att tillföra värde till deras verksamhet.

VI ERBJUDER:

Möjligheten att vara en del av en tillväxtresa med stöd av en erfaren ledare. Arbeta med ett starkt varumärke, på Norges äldsta Inkassobolag. Vi erbjuder även:

·        Att utgå från ett nyrenoverat kontor i Hammarby Sjöstad

·        En bra on-boarding och flera möjligheter till utveckling de kommande åren

·        Förmånliga anställningsvillkor

VI SÖKER DIG SOM:

Tycker om en förändringsprocess och kan ta ansvar för sin egen framgång. Som är prestigelös men samtidigt målinriktad och strategisk i ditt arbete. Som har en vilja att utvecklas inom försäljning och kredithantering. Vi söker även dig som har:

·        Erfarenhet från komplex tjänsteförsäljning

·        Erfarenhet från en kundnära roll

·        Kunna prata tekniska lösningar

Meriterande är även:

·        Erfarenhet från inkassobranschen

·        Nätverk från bank/finans/fintech

Får den här rollen ditt hjärta att klappa lite extra, sök då tjänsten redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Theresia Årestad. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer om Kredinor på https://www.kredinor.se/

säljare, sälj, försäljare, inkasso, bank, finans, tjänsteförsäljning, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”

Läs om mina kollegor