Lediga jobb

Sales Manager Digital Services

Det är dags att förändra vattenhanteringen för gott genom att kombinera vattenkvalitet med ökad handhygien och smart hållbarhet. Oras Digital Services är en digital lösning för hantering av vatten som ger fastighetsägare, fastighetstekniker, lokalvårdare och slutanvändare ovärderlig information i realtid och insikt om deras vattenanvändning. Läs gärna mer på www.oras.com/se/om-oras.

Vi söker nu en Sales Manager till den svenska marknaden som skall vara ansvarig för vårt koncept inom Digital Services.

Om tjänsten:

Som ett internationellt verksamt företag utvecklar och producerar Oras högkvalitativa och innovativa produktlösningar med ett ständigt fokus på kontinuerlig vidareutveckling av portföljen. Tack vare företagets tillväxt finns det nu en möjlighet att bli en del av denna starkt positionerade grupp, samtidigt som du utvecklar ett nytt marknadssegment med start-up karaktär. Letar du efter en försäljningsposition i ett ledande företag med en historia av framgång samtidigt som det ges en möjlighet att bryta ny mark på marknaden? Vi erbjuder dig chansen att göra det!

Som Sales Manager ansvarar du för att bearbeta och uppvakta det definierade marknadssegmentet i Sverige. Du kommer att ansvara för att utöka kundbasen, ge råd till större kunder vid införandet av nya digitala lösningar, inklusive utveckling av erbjudanden och koncept, samt ge kontinuerlig support till nyckelkonton. Som teknisk lösningspartner för dina kunders utmaningar arbetar du också nära produktutvecklingen. Du kännetecknas av en hög nivå av initiativ och ansvar, beslutsamhet och engagemang för att sätta trender och driva fram marknadspositionering på ett kund- och produktrelaterat sätt. Du rapporterar till chefen för Digital Services som sitter i Finland, samtidigt som du ingår i den svenska försäljningsorganisationen.

Om dig:

Du har en avslutad relevant utbildning inom ekonom/teknik eller sälj samt ett påtagligt tekniskt förhållningssätt till digitala produkter/tjänster. Med flera års relevant yrkeserfarenhet inom försäljning är du väl insatt i teknisk kund- och projektsupport. Du är van vid uppsökande försäljning och förutom omfattande marknadskunskap i Sverige ger du ett starkt nätverk och tillgång till beslutsfattare.

Vi letar efter dig som känner dig trygg i din yrkesroll, bidrar med en dokumenterad framgångsrik försäljningsbakgrund samt en stark kommunikationsförmåga för att på så sätt bäst uppfylla kraven för denna utmanande roll. Vidare övertygar du med en hög grad av personligt ansvar och förmåga att snabbt utveckla lösningar som du tillsammans med dina kollegor framgångsrikt implementerar. Vidare så krävs det flytande svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är också ett krav.

Vi erbjuder:

En möjlighet att tillhöra ett anrikt, framgångsrikt företag som tillhör de ledande aktörerna inom branschen. Tjänsten innebär stort eget ansvar där du med din erfarenhet har en stor möjlighet att forma arbetet efter eget huvud. Till din hjälp finns den lokala organisationen där du kommer vara en viktig del men också Oras resurser internationellt.

Vi erbjuder en hybrid roll där du med fördel kan fördela din tid mellan ditt hemmakontor, ute hos kund eller på Oras svenska HK i Solna.

How to apply:

Have we triggered your interest? In that case, please proceed with your application in English. Selection takes place on an ongoing basis and the position may be filled before the end of the advertisement. So, submit your application already today!

I denna rekrytering samarbetar vi med Per Sävje på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mejl då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Per på 076-000 18 22 eller per.savje@salesonly.se

Om Oras Group

Oras grundades den 8 maj 1945 i staden Rauma i Finland av herr Erkki Paasikivi. Sedan starten har företaget fokuserat på högkvalitativa designprodukter som dessutom är användarvänliga och har tekniska lösningar som bidrar till både vatten- och energibesparing. Oras introducerade redan under 1990-talet den första beröringsfria, elektroniska blandaren på marknaden.

Idag är Oras Group en stark europeisk leverantör av blandare och duschlösningar: marknadsledande i Norden och ett av de ledande företagen i Kontinentaleuropa. Oras Group har två starka varumärken, Oras och Hansa.

  • Företagets mission är The Smartest Water Experiences for Everyone – vilket betyder att vi skapar de smartaste vattenupplevelserna och mätbara fördelar för våra kunder och partners.
  • Företagets vision är The Perfect Flow – vilket hänvisar både till det perfekta flödet av vatten i alla utrymmen, samt att vi som arbetsplats och företag fortsätter att arbeta mot ett perfekt flöde i allt vi gör.

Koncernens huvudkontor ligger i Rauma, Finland, och koncernen har tre produktionsanläggningar: Rauma (Finland), Kralovice (Tjeckien) och Olesno (Polen). Oras Group har cirka 1400 anställda runtom i Europa. Oras Group ägs av Oras Invest, ett familjeföretag och industriell ägare

Läs om mina kollegor