Lediga jobb

Sales Executive Manager

Nu söker Iconic Consulting en nyckelperson till sin organisation inom försäljning som kommer hjälpa dom att bygga långvariga relationer med nationella kunder.

Låter det spännande att få möjlighet att bygga upp något nytt och vill du höra mer? Läs då vidare…

Iconic Consulting startade i Sverige år 2020 och levererar konsulttjänster inom digitalisering och mjukvaruutveckling. Det har varit en flygande start för företaget som idag ett kontor i centrala Göteborg och ett starkt samarbete med det amerikanska företaget Mentormate.

Med gedigen kompetens och erfarenhet inom verksamhetsutveckling, projektledning, processutveckling och systemutveckling tar vi fram innovativa lösningar som bidrar till ett högt affärsvärde för våra kunder. Vi letar nu efter vår nya Sales Executive Manager som kommer spela en nyckelroll i företagets fortsatta tillväxt på den svenska marknaden.

OM TJÄNSTEN

I rollen kommer du ha goda möjligheter att påverka både roll och företaget samt få utveckla dina egna kunskaper och erfarenheter i en snabb och dynamisk miljö. Du kommer att vara ansvarig för att generera nya affärer, följa upp och ta hand om nya och existerande kunder samt arbeta med inkommande leads. Du kommer ha kontakt med och jobba mot IT-chefer, VD och/eller marknadschefer, beroende på företaget, för att sälja in konsulttjänster inom vårat affärsområde Managed Services. Affärsområdet bygger på att leverera projekt inom mjukvaruutveckling för svenska och nordiska kunder från Mentormates medarbetare i Bulgarien.

VI ERBJUDER

Vi tror passionerat på att vår framgång skapas av det fantastiska team och kulturen vi bygger tillsammans och vi lyfter fram teamets motivation och kunskap dagligen när vi löser våra kunders problem. Vi erbjuder:

  • Möjlighet att få vara med från början där du kommer spela en nyckelroll i företagets fortsatta tillväxt
  • Stort ansvar och hög påverkansgrad
  • Möjlighet att få jobba både nationellt och internationellt med spännande kunder i varierande branscher
  • Flexibilitet och frihet under ansvar kopplat till rollen

OM DIG

Som person är du nyfiken på att lära dig nya saker, du är kommunikativ och drivs av att bygga starka och långsiktiga relationer. Du motiveras av att leverera kvalité till dina kunder och tar stort eget ansvar för processer och projekt för att säkerställa kundnöjdhet. Du har ett strukturerat arbetssätt och har en passion för affärer.
För att ha bästa förutsättningar att lyckas i rollen ser vi även att du har:

  • Några års B2B säljerfarenhet
  • Grundläggande förståelse för mjukvaruutveckling
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Dokumenterad goda resultat av nykundsbearbetning
  • Meriterande: Erfarenhet av försäljning av IT-tjänster
  • Meriterande: Erfarenhet av komplex lösningsförsäljning

Har du det som krävs för att lyckas i rollen – skicka in din ansökan!

Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sophia Silfvercrantz och Kristian Ekelund. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Sophia Silfvercrantz på nummer 076-0001869 eller sophia.silfvercrantz@salesonly.se alternativt Kristian Ekelund på nummer 072-3081645 eller kristian.ekelund@salesonly.se .

MER OM ICONIC CONSULTING

Läs mer om oss på vår hemsida: Iconic Consulting

Läs om mina kollegor