Lediga jobb

National Account Manager - Eqonomy

National Account Manager till Eqonomy – Ett affärsområde inom Wise Professionals

Är du redo för den roligaste tiden i din karriär med vårt härliga gäng? Eqonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av kvalificerade ekonomer. Med gedigen branscherfarenhet och hög attraktionskraft hjälper vi kunder, kandidater och konsulter att bygga framtidens ekonomiavdelningar.

Om tjänsten

Som National Account Manager på Eqonomy kommer du att bli en viktig kugge i bolagets expansion. Du kommer med tempo och precision att bygga relationer med chefer inom ekonomi över hela landet. Fokus kommer att vara på vårt erbjudande inom rekrytering och konsultuthyrning av de flesta ekonomifunktioner upp till CFO nivå. Du kommer att jobba både med nykundsbearbetning och relationsbyggande över tid då den absoluta ambitionen är att få kunderna att se Eqonomy som sin självklara partner när de skall ta in tillfällig eller permanent ekonomipersonal. Då Eqonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals kommer du att kunna dra nytta av alla de relationer som redan finns uppbyggda där. Det finns med andra ord en enorm potential för cross-selling! Du kommer utgå från vårt kontor i Stockholm (Sveriges kanske snyggaste kontor), House of Wise.

Om oss

Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss. Alla som jobbar här är konsulter och specialister inom sitt eget område. Kvalitet är vårt ledord och vi sätter alltid kund- och kandidatupplevelse först. Med vår expertis skräddarsyr vi lösningar utifrån våra kunders behov. Vi coachar kunden för bästa effekt vid varje enskild rekrytering och projektleder konsultativt för en kund- och kandidatupplevelse i världsklass. Vi ingår i koncernen Wise Group som är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Här arbetar ca 1000 personer fördelat på olika specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR tjänster. Här kommer du vara del av en härlig, öppen och välkomnande gemenskap och en kultur som är leder till inspiration och utveckling.

Vem är du?

Du kanske jobbar med liknande tjänst idag men vill komma in i Wise Groups kultur och möjligheter och till Eqonomy för att jobba mer specialiserat. Det kan också vara så att du är ny till branschen men ser detta som ett naturligt nästa steg i din säljkarriär.

Vi söker dig som:

  •  har säljerfarenhet av konkurrensutsatt bransch med fokus på tjänsteförsäljning
  • har grundläggande förståelse för ekonomibranschen
  • har förmågan att inge förtroende bland ekonomi och HR funktioner genom att driva givande relationer till lönsamma affärer
  • kan äga ett rum och samtidigt är rapp, effektiv och driven
  • redan kan eller snabbt kan lära dig relevant terminologi
  • trivs med att arbeta i ett högt tempo med många kontakter och ett aktivt byggande av pipeline.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald och ett vidare synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Kändes denna beskrivning av dig mitt i prick? Då vet du vad du ska göra!

Du ska söka rollen som National Account Manager hos oss redan idag. Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer hålls löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Johnny Björklund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Johnny på 0766202996 eller via mail johnny.bjorklund@salesonly.se.

Läs om mina kollegor