Lediga jobb

Key Account Manager till Tele2 - Public Sector

Affärs-, kund- och lösningsfokuserad Key Account Manager till Tele2, Public Sector!

OM TJÄNSTEN / ROLLBESKRIVNING

Du kommer att ingå i ett team med tio säljkollegor och rapporterar till Ronny Johansson, Sales Manager för Key Accounts Public Sector. Tjänsten innebär ett tätt samarbete med kollegor inom projektledning, design, teknik, service, samt övriga inom Tele2s KAM team för offentlig sektor i södra Sverige; från Örebro och söderut till Göteborg, Växjö och Malmö.

Som Key Account Manager kommer du att representera en av marknadens ledande tele- och nätverksleverantörer. Din portfölj består av marknadsledande lösningar och varumärken.

Din målgrupp är stora- och medelstora offentliga organisationer och du kommer att:

  • jobba med en mix av försäljning till befintlig kundstock, samt nyförsäljning till prospects
  • ha ett övergripande ansvar för förvaltning och vidareutveckling av befintliga kunder
  • arbeta för att öka omsättningen och leveransen hos dina kunder
  • ha ett eget budget- och lönsamhetsansvar
  • ansvara för upphandlingar

Vem är du?

Du är van vid strategisk B2B försäljning på hög nivå, där din proaktivitet, lyhördhet och förståelse för kundens verksamhet, situation och behov styr de olika lösningarna och är helt avgörande för att vara en högpresterande KAM. Genom att vara prestigelös, öppen samt uthållig och samtidigt snabbtänkt och en tydlig kommunikatör, tror vi att du har goda förutsättningar till affärsförståelse och till att ro iland komplexa avtalskontrakt. Som person är du resultat- och målinriktad samt har lätt för att samarbeta i alla olika konstellationer.

En av dina mest värdefulla egenskaper är din förmåga att se hur tekniken kan skapa nya möjligheter och verksamhetsnytta för kunden. Vidare är du en vass affärspartner som har en naturlig fallenhet för att kommunicera affärsvärde och hur din kund kommer att tjäna på att investera i Tele2s lösning – ROI! Vidare ser vi att:

  • Du har flera års erfarenhet av strategisk och komplex B2B försäljning, gärna mot offentlig sektor.
  • Mångårig erfarenhet från branschen; Tele-, IT och datastyrd kommunikation, inom såväl integrations- som operatörsverksamhet.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du innehar B-körkort, samt har möjlighet att resa i tjänsten när det krävs.
  • Högskoleutbildning, IHM-utbildning eller liknande är starkt meriterande.

Tele2 erbjuder dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje – där din kompetens kommer att göra skillnad!

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Några ord från rekryterande chef:

Jag söker nu en lagspelare som vill vara med i ett av branschens mest framgångsrika försäljningsteam, där vi med tjänster i framkant bearbetar samhällsviktig verksamhet och där vi gör det tillsammans med våra mest kompetenta resurser.

Vi vill skapa en inkluderande kultur där alla typer av mångfald blir beaktade. För den här rollen ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort: Göteborg, Örebro, Växjö eller Malmö. Välkommen med din ansökan!

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Vi frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kajsa via sms 0735-21 65 31 eller via mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Urval sker löpande och intervjuer sker under vecka 47-49. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via knappen Ansök här i annonsen.

Sökord: Tele2, KAM, “Key Accout Manager”, Public Sector, Telecom, “strategisk försäljning”, Säljtjänst, B2B, “large accounts”, “strategic sales”

Läs om mina kollegor