Lediga jobb

Key Account Manager Göteborg (Syd/Väst)

Som Key Account Manager på Selecta ansvarar du för våra stora befintliga kunder och för nya stora upphandlingar i regionen (Västkusten, Halland, Skåne). Du utgår lämpligen från Göteborg och för att bli riktigt framgångsrik samarbetar du gärna med regional serviceorganisation och övriga KAM. Du arbetar med avancerat anbuds- och offertarbete, kalkylering och lösningsorienterad förhandling för att behålla, utveckla och vinna kontrakt. Du agerar projektledare för att driva framgångsrik affärsutveckling tillsammans med den interna organisationen.

Du är en entusiastisk och utåtriktad person som visar förstklassig kommunikation och relationsbyggande. Det är framför du själv och ditt sinne för lösningar och affärer som övertygar och som utvecklar vår affär, särskilt i mötet med kunden. Utmaningen ligger i att genom samarbete med kunden och den egna organisationen säkerställa och driva olika projekt för genomförande, uppföljning och affärsutveckling. Dina kontaktytor på företagen är beslutsfattare på höga chefsnivåer – ofta inköpschefer.

Vi söker dig som:

  • Du har erfarenhet inom projektledning och strategisk förhandling, gärna från lösningsförsäljning inom B2B och erfarenhet att förhandla på hög nivå
  • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma värdet av olika affärsalternativ.
  • Du har mycket god förmåga att uttrycka dig affärsmässigt i både tal och skrift, och du har kompetens med affärsekonomisk inriktning eller motsvarande.
  • Förmåga genom driv och engagemang att bygga och utveckla starka kundrelationer.
  • Är du en nyfiken relationsbyggare med ett inre driv som triggas av att hitta rätt lösningar för dina kunder.

Som person tycker du om att arbeta i högt tempo, är självgående och har ett starkt driv och en vilja att göra skillnad. Vi söker dig som är strukturerad, kan se saker ur ett helhetsperspektiv men också har glimten i ögat och vill ha roligt på jobbet.

Vi erbjuder

En spännande utmaning i ett internationellt företag med ett strakt varumärke där vi anser att hög trivsel för personalen är grunden för personlig prestation. Ett företag i ständig förändring med innovativa produkter och konceptlösningar, du kommer ha till hands den breda och kvalitativa produktportföljen, allt för att agera som en partner mot våra stora kunder. Du får stora möjligheter till personlig utveckling, du får ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner som gillar att ha kul på jobbet.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Urval, kandidatdialoger och digitalintervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan redan nu! Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via ”Ansök här” i annonsen.

Selecta är Europas ledande self-servicepartner för kaffe, mat och dryck. Vi erbjuder ett kaffesortiment av högsta kvalitet och smidiga mat- och dryckeslösningar för alla typer av arbetsplatser och offentliga miljöer. Vi har erbjudit kaffe, mat och dryck i hela Sverige sedan 1956. Selecta Sverige är idag över 400 anställda på 32 orter runt om i vårt land från norr till söder. Läs mer på www.selecta.se

Läs om mina kollegor