Area Sales Manager OEM Finland

Om rollen och om oss

Om du vill till ett familjärt, välmående, stabilt och långsiktigt familjeföretag och är passionerad kring teknik som skapar kundvärde, då ska du fortsätta läsa. Om du dessutom har erfarenhet av försäljning från vårt vackra grannland i öst, Finland, då kan vi ha en drömroll till dig. Vi är KNF Neuberger – Innovative Technologie worldwide! Detta är filosofin som leder oss på KNF Neuberger i vårt arbete med utveckling, produktion och försäljning av membranpumpar för luft, gaser, ångor och vätskor. Vi är ett välrenommerat familjeföretag som tillverkar komponenter i premiumkvalitet.

Då vår uppskattade kollega går i pension, söker vi nu hans efterträdare i rollen som Area Sales Manager OEM, med ansvar för finska marknaden. I rollen som ASM ansvarar du för utvecklingen av flera av våra viktigaste kunder, som innefattar maskinbyggare (OEM) inom bla medicinteknik och analysteknik för att nämna några exempel. Ditt uppdrag blir att vidareutveckla och bibehålla dina befintliga kunder, genom goda kundrelationer och hög expertis som inger ett fortsatt förtroende. Din roll blir även att projektleda och säkerställa affär från start till mål och att identifiera nya kontaktytor hos dina kunder. Säljcyklerna är långa och bedrivs ofta inledande i projektform, för att sedan övergå till en löpande försäljning av våra komponenter. För att vara lyckosam hos oss förutsätter det därmed att du arbetar strukturerat, långsiktigt och uthålligt!

I din roll träffar du alltifrån inköpare, konstruktörer samt R&D – vilket förutsätter att du är en säljare som obehindrat kan kommunicera på olika nivåer.

Du blir en del av ett sammansvetsat, välmående och familjärt team där du blir den fjärde medlemmen. Samtidigt är du en del av ett globalt, stort företag – det bästa av två världar! Det innebär att du, precis som vi, behöver vara prestigelös och trivas med att ena stunden driva komplex försäljning med finska kunder, för att andra stunden packa deras orders på vårt lager och boka transport. Hos oss blir du aldrig en anställningssiffra i mängden och vi är övertygade om att du kommer att trivas hos oss!

Du utgår tillsammans med oss från vårt kontor på Liljeholmen, Stockholm och reser till Finland ca 20-30 dagar per år. Dina kunder i Finland är främst centrerade kring Helsingfors och Åbo.

Din profil

  • Erfarenhet av att ha drivit teknisk försäljning gentemot OEM kunder, företrädelsevis av komponenter
  • Historik av att framgångsrikt ha sålt på finska marknaden, talar du dessutom finska är det ett stort plus!
  • Teknisk kompetens på den nivå att du kan läsa och tolka tekniska ritningar
  • Erfarenhet av att ha drivit längre säljcykler
  • Goda kunskaper i engelska då det är vårt koncernspråk

Känner du nu att det är dig vi ska anställa? Urval och intervjuer sker i Januari, men ansök rollen redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Axelsson på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla inledande intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video – med fysiska möten med KNF innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan