Sales Executive

Stockholm

Nu söker Lingio driven Sales Executive!

Har du erfarenhet av Saas- lösningar och komplex försäljning på C- level nivå? Älskar du nya möten och nya affärer? Går du igång på idén om attbidra till ett bättre samhälle? Är du lösningsorienterad, van vid att skapa nya möjligheter och goda resultat?

Då vill vi träffa dig!

Lingio startade som ett volontärprojekt sommaren 2015 i samband med den då kraftigt ökande andelen flyktingar som kom till Sverige. Tre gamla kollegor från Spotify, EA Games och MTG ville bidra och hjälpa de nyanlända att snabbare komma in i det svenska samhället och på arbetsmarknaden – och utvecklade därför en app som riktade sig specifikt till nyanlända för att lära sig det svenska språket. Lingios digitala språkkurser har hjälpt tusentals människor att växa, få bättre självförtroende och att utvecklas på sin arbetsplats. Lingios vision är att erbjuda samhället en tjänst/produkt som bidrar till en förbättrad integration och ett bättre samhälle, samtidigt som man bygger en lönsam affärsverksamhet.

Lingio befinner sig just nu i kraftig tillväxt i Sverige och har en planerad expansion i Europa under 2021. Lingio kommer dessutom att börsnoteras under oktober månad i år. Det finns en oerhörd potential på den svenska marknaden varför man nu satsar på den svenska säljorganisationen.

Av den anledningen vill man nu bygga en effektiv och resultatinriktad säljorganisation där alla gör vad de är bäst på. Företaget präglas av driv, målmedvetenhet, engagemang, öppenhet och en stark vilja att vilja påverka samhället till det bättre. Lingio är ett scale- up bolag, där energin, engagemanget och drivet från start-up miljön kombineras med strukturen, målmedvetenheten, resurserna och kvalitén hos ett väletablerat företag.

Det är också ett företag där lärare, utvecklare, säljare och entreprenörer arbetar tillsammans och skapar någonting unikt. Man trivs tillsammans och hjälper varandra för att nå gemensamma mål och det finns både utrymme och en förväntan att du skall vilja vara med och påverka de beslut som fattas. Kulturen och ledarskapet präglas av frihet under ansvar, det innebär ambitiösa mål, tydliga krav och en hög grad av frihet och flexibilitet i hur du når dem.

Vi erbjuder dig:

● Den typen av utvecklingsmöjligheter som man bara får i ett företag som håller på att erövra marknaden inom sin nisch.

● Chansen att representera ett bolag i stark tillväxt och med hög ambition

● En betydelsefull roll som säljare i bolagets satsning i Sverige

● En stimulerande och utvecklande yrkesvardag i en spännande säljorganisation med högt tempo och stark säljkultur

● Kompetenta och engagerade kollegor i en positiv, dynamisk arbetsmiljö

● Goda lönevillkor

Om tjänsten

I denna tjänst kommer du att fokusera på, samt ansvara för nykundsbearbetning och dina egna befintliga kunder. Säkerställa att befintliga kunder är nöjda och har löpande avtal samt bearbetas för merförsäljning. Att representera Lingio på bästa sätt i samtliga sammanhang, och bidra till att sprida arbetsglädje och samarbete internt. I rollen som Sales Executive kommer du att bearbeta nya kunder i den privata sektorn så väl som den offentliga sektorn. Förhandling sker på C-Level nivå med VD och CFO för att stänga affärerna med säljcykler allt ifrån en månad upp till ett år.

För att lyckas i rollen är du ambitiös och trygg i att presentera lösningar, gärna i en komplex miljö för olika typer av beslutsfattare. Du är van vid att arbeta på ett strukturerat sätt, kreativt arbeta fram och driva nya affärsdialoger, avtal och samarbeten på en högre nivå.

● Ta fram egna prospekt utifrån företagets segmentering

● Kontakta och boka egna besök/onlinedemos med potentiella kunder, samt genomföra dessa

● Driva och genomföra hela säljprocessen samt ha en full och aktiv pipeline

● Skriva korrekt faktureringsunderlag som gör att bolaget kan fakturera kunden utan att kunden blir missnöjd och att bolaget kan leverera vad som överenskommits till kund 

● Ständigt hålla uppsikt efter potentiell merförsäljning och utökade behov hos befintliga kunder

● Arbeta proaktivt med att kunder förnyar sina årliga licenser och minimera churn

● Bidra med idéer till kundvård och kundevent samt medverka vid dessa

● Bidra med ständiga förbättringsförslag för att utveckla Lingios verksamhet

Vi söker dig som:

● Har erfarenhet av B2B-försäljning av tjänster eller lösningar gärna SaaS eller IT

● Är van med att hålla högt tempo och aktivitet i tidigare roller inom försäljning

● Är en lagspelare och som önskar att jobba mot högt uppsatta mål

● Ett brinnande intresse för affärer och att skapa affärsnytta

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Viktor Hernborg. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta viktor.hernborg@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. Ansök här i annonsen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan