Teknisk säljare Filterteknik

Stockholm

Vi på Christian Berner nöjer oss inte med att tillhandahålla rätt produkter från ledande leverantörer, utan erbjuder tjänster som gör att du alltid kan förvänta dig någonting mer. Våra produkter, vår höga servicegrad och vår kompetens förbättrar industrier över hela Norden. Att köpa tekniska komponenter, material och avancerad utrustning är en process som ofta involverar många beslut. Med över 120 års erfarenhet som strategisk partner och rådgivare mellan tillverkare och kunder strukturerar och effektiviserar vi beslutsprocessen.

Som Teknisk säljare hos oss på Christian Berner ansvarar du för att sälja våra helhetslösningar inom vårt produktområde filterteknik som innefattar Sveriges bredaste sortiment av filter för industri från världens ledande tillverkare. Exempel på applikationer är filtrering av kondensat, skärvätskor, intagsvatten, läkemedel, livsmedel m.m. Dina kunder består av industriföretag inom bl.a. pharma, olja & gas, papper & massaindustri, kemi, livsmedel och automotiv.
Ditt uppdrag blir att skapa fortsatt tillväxt inom ditt distrikt genom proaktiv och rådgivande försäljning. När du inte breddar kontaktytor och skapar merförsäljning hos dina befintliga kunder, är det för dig naturligt att identifiera nya prospects och kunder

Du utgår från vårt kontor i Täby, alt hemifrån och distrikt sträcker sig från Stockholm till Kiruna.

Om dig

För att lyckas i rollen som Teknisk säljare hos oss har du förmåga att omvandla tekniska premiumprodukter till värdeskapande och hållbara lösningar för dina kunders verksamheter. Det gör du genom att skapa förtroende och vara skicklig på att bygga långsiktiga relationer.

Din tekniska kompetens för oss är alltså viktig – men inte viktigast. Vi ser fram emot att ta del av dina tankar och idéer kring hur man lyckas bäst i ett affärslandskap som ständigt förändras!

Vidare ser vi gärna att du har;

  • Minst 3 års erfarenhet av uppsökande teknisk försäljning gentemot tillverkande industrier
  • Erfarenhet av filterteknik / filterapplikationer
  • Vana av att resa på ett större distrikt och är strukturerad, initiativtagande och skicklig på att planera din tid
  • Ett tydligt affärsdriv och identifierar dig med våra värdeord; engagemang, spetskompetens och service
  • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift
  • B-körkort

Vi erbjuder

  • Chansen att vara en del av ett välrenommerat företag och en koncern med det bästa av två världar; vi har en anrik historia med en expansiv tillväxtresa framför oss – klart du ska med!
  • Frihet under ansvar där du ges möjligheten att fokusera på det du älskar allra mest; försäljning!
  • Möjligheten att utvecklas tillsammans med oss och bli en del av ett kompetent och varmt säljteam

Kände du precis att den här annonsen är skriven för dig? Då ska du ansöka redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Axelsson på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla inledande intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video – med fysiska möten med Christian Berner innan anställning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan