Teknisk Säljare/Försäljningsingenjör till Netcontrol

Västerås

OM TJÄNSTEN OCH DITT UPPDRAG:

I din roll som Teknisk Säljare/Försäljningsingenjör på Netcontrol kommer du att arbeta med försäljningen av våra Netcon-produkter samt SCADA-projekt och -tjänster på den svenska marknaden. Du kommer också att vara ansvarig Key Account Manager för ett flertal kunder och bearbeta befintliga kontaktytor samt skapa nya kontakter och relationer på befintliga kunder. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från mötesbokning, till kundmöten, offerthantering och uppföljning av affärer. Tjänsten innebär att du kommer att vara på resande fot ca 5-10 dagar/månad. Du utgår alternativt från kontoret i Västerås eller hemmakontor beroende på var i Sverige du bor.

Varför vill du arbeta på Netcontrol AB? Vi har ett gott rykte! Netcontrol har en bred kundbas och våra produkter och tjänster har ett gott rykte. Vi är idag största leverantören i Norden och är ett väletablerat företag med stabil utvecklingskurva. Hos oss trivs personalen och man jobbar tillsammans som ett team. Vi erbjuder goda förmåner men samtidigt förväntar vi oss att man jobbar självständig med stor frihet under ansvar.

OM DIG – Egenskaper & Erfarenheter:

  • Högskoleutbildning eller en YH-utbildning med teknisk inriktning
  • Erfarenhet av B2B-försäljning inom: automatiseringslösningar, telekommunikation och/eller elteknik
  • Alternativt har du arbetat som eltekniker och vill utveckla dina säljfärdigheter
  • Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav
  • B-körkort

Personliga egenskaper som vi värdesätter är ambition och driv, du har förmågan att arbeta konsultativt i din försäljning och du förstår kundens verksamhet och behov. Du är en teamspelare som är självgående och trivs med att arbeta med frihet under ansvar.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Shahnoza Ibragimova på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

OM NETCONTROL AB:

Netcontrol är ett finskt bolag med huvudkontoret i Helsingfors. De övriga kontoren finns i Västerås, Helsingborg, Oslo och Manchester. I mer än 25 år har Netcontrol utvecklat och levererat system för övervakning och kontroll av överförings- och distributionsnät. Netcontrol konstruerar och tillverkar en rad olika enheter för SCADA-system, fjärrkontroll, telemetri, larmövervakning och kommunikation. Netcontrols kunder är bolag för eldistribution, -transmission och produktion, fjärrvärmebolag, spårnätsbolag, bolag inom olje- och gasindustrin, samt energiintensiv industri. Våra produkter är nyckeln till att styra förnybar energi och Smart Grid idag och i framtiden.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan