Distriktsansvarig säljare

Göteborg

Fluidra är marknadsledande inom den globala poolindustrin och vi växer. Därför söker vi nu dig som vill vara med på vår resa. Som distriktssäljare hos oss kommer du att sälja och marknadsföra våra poolprodukter, främst till befintliga kunder inom det attraktiva distriktet ”Norra Sverige” som sträcker sig från norr om Jönköping till Uppsala. Du bearbetar installatörer och återförsäljare inom privatpoolsegmentet och ansvarar för hela säljprocessen och för dialogen tillsammans med våra projektledare mot kunden. Du kommer utgå från vårt kontor i Kållered och rapporterar direkt till VD. 

Du arbetar lösningsorienterat och aktivt med kundanpassade lösningar. Du kommer att arbeta utifrån tydliga mål, både på kort och lång sikt då företaget är under kraftig tillväxt.

Vi erbjuder
Fluidra är ett starkt växande bolag där du kommer vara en viktig pusselbit i att utveckla ovan nämnda distrikt. För att lyckas med detta kommer du tillhandahållas en introduktion av bolagets VD för att lära dig hur branschen fungerar. Du får marknadsmässig lön via Unionen, tjänstebil och andra förmåner.

Din profil
Du har en affärsmässig framtoning och har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Som person är du strukturerad, ansvarstagande, engagerad och affärsdriven. Tidigare säljerfarenhet ute på fält är ett krav och en teknisk fallenhet tar dig långt på vägen. Det är meriterande om du har erfarenhet från en närliggande bransch. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

”Fluidra är en dynamisk organisation som strävar framåt. Vi är ledande inom den globala poolindustrin.”

Läs mer om vad VD Henrik Winberg har att säga om företaget och tjänsten på https://career.masterhelp.se/fluidra.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristian Ekelund. Om du har frågor gällande tjänsten eller processen är du välkommen att höra av dig till Kristian på 072-308 16 45 eller kristian.ekelund@salesonly.se

Välkommen med din ansökan! 

Företagsbeskrivning

Vi är ledande inom den globala poolindustrin. Vår portfölj innehåller några av de mest betrodda varumärkena. Vi erbjuder våra kunder ett brett val av produkter inom både privatpool, kommersiella pooler och wellnessmarknaden; Vi har ett starkt geografiskt fotavtryck med verksamhet i över 45 länder.

Efter vår sammanslagning med Zodiac har vi över 5.500 anställda och de kombinerade resurserna för att ytterligare påskynda teknikutvecklingen inom kritiska områden såsom energieffektivitet, automation och robotar, samt ’the Internet of Things’ (IoT).Vårt arbete styrs av tydliga värderingar och vi strävar varje dag för att uppfylla vårt uppdrag: Att skapa den perfekta pool- och wellness upplevelsen.Genom att hålla fokus på detta uppdrag så skapar vi värde för våra intressenter, poolägare, investerare och anställda.

Vi äger en portfölj av några av branschens mest erkända och pålitliga varumärken, bland annat Jandy®, AstralPool®, Polaris®, Cepex®, Zodiac®, CTX Professional® och Gre®

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan