Slutkundssäljare

Göteborg

Om oss och rollen

Bosch leder utvecklingen i branschen. Vi söker nu dig som vill representera vårt starka och välrenommerade varumärke som är förknippat med kvalitet och innovation. Som Slutkundssäljare Göteborg/Väst kommer du att ansvara för försäljningen av våra produkter inom affärsdivisionen Power Tools, vilket innebär verktyg, mätinstrument, tillbehör med tillhörande servicelösningar för proffskunder.

Då detta är en ny roll för oss på Bosch som innebär ett nytt sätt att approchera marknaden genom att fokusera på att skapa nära relationer med slutkunder inom bygg- och industrisektorn, så kommer du få chans att sätta ditt namn på kartan och att skapa nya avtal. Som slutkundsäljare är du lyhörd för marknadens och kundernas behov i hur de på ett optimalt sätt kan använda Bosch Powertools koncept för att bli mer framgångsrika.

För oss på Bosch står kundupplevelsen i fokus och som vår nästa säljare är du vår ambassadör. Ditt uppdrag blir alltså ett proaktivt, strukturerat och affärsmässigt sätt att skapa och utveckla koncept samt ett partnerskap med bygg- och industriföretag inom ditt distrikt. Då affären i de flesta fall går genom våra återförsäljare, blir även relationerna med dessa viktig! Du utgår hemifrån och distriktet innefattar Göteborg med omnejd, varpå vi gärna ser att du bor i Göteborg. 

Vi erbjuder dig

  • Möjligheten att få representera vårt mycket starka varumärke med välrenommerade och högkvalitativa produkter
  • En ny och spännande säljroll i en innovativ organisation som ligger i framkant när det kommer till digitalisering av vår branschs affär och som ständigt utvecklar nya produkter
  • Goda utvecklingsmöjligheter i vår globala organisation

Om dig

Vi är intresserade av dig som förstår modern försäljning och som kan omsätta kundbehov i lösningar. Det innebär att vi söker dig som på riktigt skapar värde för dina kunder, får dem att se våra produkter som helhetslösningar och som kan konceptualisera dina affärer.

Vidare är du affärsdriven, nyfiken och triggas av en roll där du får vara med och etablera ett för oss nytt arbetssätt mot en ny målgrupp!

Vidare ser vi gärna att du har:

  • Gedigen erfarenhet från B2B försäljning inom bygg- eller industrisektorn med ett proven track record av lyckosam nykundsförsäljning mot slutkund
  • Grundläggande teknisk kompetens inom bygg/industri – du behöver förstå hur våra produkter fungerar i kundens vardag
  • Starkt självledarskap och egen initiativförmåga
  • B-körkort
  • Driver din försäljning på ett strukturerat och proaktivt sätt
  • Har en karismatisk och säljande personlighet
  • Innehar B-körkort

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Kristin Axelsson på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Tillträde till tjänsten sker januari 2022. Alla inledande intervjuer kommer under rådande omständigheter ske via video. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Inget för dig?

Gå tillbaka till arkivet med lediga jobb eller skicka in en spontantansökan så får du uppdateringar när något liknande dyker upp.

Tillbaka till lediga jobb Spontanansökan